A Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálat önkénteseit az a megtiszteltetés érte, hogy 2024. június 23-án, vasárnap felkérést kaptunk Törő András plébános úrtól, aki a Debreceni Karitatív Testület választott elnöke, hogy segítsük a Családi nap rendezvényük sikerét.

Kreatív foglalkozást, kavicsfestést, gyöngyfűzést és az egészséggel kapcsolatos kvízjátékokat terveztünk, amelyekkel nemcsak a gyerekeket, hanem a fiatalokat és a felnőtteket, sőt teljes családokat is bevontunk a játékokba.

A siker nem maradt el, ugyanis a rendezvény apraja-nagyja vidáman szórakozott, és a maguk által készített ajándékokkal zárhatták a napot. Mindenki vihetett haza egy csipet szeretetet, barátságot, örömöt és vidámságot, ami felejthetetlenné tette az együtt töltött perceket. (Ahogyan a gyerekek is fogalmaztak, ez az egyik legfontosabb ahhoz, hogy egészségesek legyünk és legyőzhessük a betegségeket.)

Remekül sikerült szintén ott a második napi, hétfői program is, amikor már a szünidő első napján a napközis gyerekek táborában varázsolhattunk élményeket a résztvevő gyerekeknek.

Önkénteseink nagyszerű munkáját, ezúton is nagyon köszönjük, és nem utolsósorban a támogatóink segítségéért is hálásak vagyunk, hiszen a foglalkozások eszközeinek egy részét biztosítják nekünk.

Dévényi Ágota
Kozempel Zsuzsánna

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap – dr. Kubinyi Pál nyomában

A Rákellenes Világnap alkalmából a Magyar Rákellenesen Liga Miskolci Alapszervezetének meghívására Miskolcon jártunk, Igen érdekes előadást hallottunk dr. Oross Endre osztályvezető főorvostól, dr. Furka Andrea osztályvezető főorvostól, valamint dr. Török László főorvostól.  Sok új ismerettel Olvass tovább...

Alapszervezetek

Flórián napi ünnepség Tamásiban

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vezetője személyes meghívást kapott a Flórián Nap és a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület 145. évfordulója alkalmából megrendezett ünnepélyre. Az ünnepség a Szent Flórián (tűzoltóság védőszentje) tiszteletére megtartott Szentmisével kezdődött, Olvass tovább...