Megtartottuk a tavaszi-nyár eleji utolsó taggyűlésünket. Megbeszéltük a nyári kirándulás terveket (Balaton, Sztupa, Velence, Komárom). Megbeszéltük a Mátrafüreden megrendezendő sportnap részleteit, a 06.15-ei civil expón való részvételünket.
2024.06.05.
Gombakereső túra
Kilencen próbáltunk gombát találni a gyöngyössolymosi hegyen és völgyön. Sajnos csak nagyon keveset találtunk, de egy jót sétáltunk és ettünk finom rántott gombát padlizsán krémmel. Nagyon finom volt.A túra útvonalunk vizes és sáros volt, de ez minket semmiben sem gátolt.Nagyon jól éreztük magunkat,az időjárás is a kegyeibe fogadott bennünket.
2024.06.11.
Beszélgetés Gyöngyösön
 a 80-as városrészben
Páran összejöttek egy kicsit nosztalgiázni. Vittek fényképeket amit megnéztek és vissza emlékeztek az elmúlt időkre.Kedves gyöngyössolmosi társunk cseresznyével kényeztette a társaságot. Másik társunk finom süteménnyel készült. A borongós, csepergős időben is tartalmas időt töltöttek el együtt.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete a szlovákiai Újbástban volt

Minden évben megrendezi a Medvesalji Majálist a Medvesalja Ifjúsági Csoport, amelyre idén május 4-én került sor Újbástban, a Rimaszombati járásban, Cered községtől 10 kilométerre a szlovák oldalon. Ezúttal arra gondoltak a szervezők, hogy a főzőverseny Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntes továbbképző nap Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Salgótarjáni Gyermektábor  területén, huszonöt fő részvételével 2023.június 09-én tartotta az Alapszervezet önkéntesei számára az éves továbbképző napját. Gyönyörű környezetben, jó hangulatú, összetartó csapatban sok hasznos dolgot, hallhattak, gyakorolhattak, Olvass tovább...