A Salgótarjániak is kettős célért gyalogoltak a Népligetben.

 A MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjai közül idén is többen részt vettek Budapesten a Népligetben megszervezett ALDI Női futógála 2,5 km-es gyaloglásán.

A táv teljesítésének hagyományosan kettős célja volt: egyrészt a mozgással a programban indulók tettek az egészségükért, másrészt a részvétel arányában az ”Összefogás az egészségért a mellrák ellen Egyesület” az ALDI anyagi támogatásában részesül.

Az Egyesület standján az érdeklődők emlő önvizsgálat oktatásban és felvilágosító beszélgetésben vehettek részt.

Sok mosolygós ember csodás környezetben tartalmas délelőttöt tölthetett el.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Prevenciós előadások a dohányzásról miskolci középiskolásoknak

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat szervezésében közel másfél ezer diáknak tartottak prevenciós célú előadásokat a Miskolci Egyetem Ferenczi Sándor Egészségügyi Technikumban. A rendezvény célja a fiatalok figyelmének felhívása a dohányzás veszélyeire, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Miskolc Miskolcért jótékonysági koncert

Jegyvásárlással és a koncerten való részvételével támogassa Ön is a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kórház és Egyetemi Oktató Kórház Fül-Orr-Gégészeti és Fej-Nyak Sebészeti Osztályát.

Alapszervezetek

Szeptemberi program – Hatvani Segítő Szolgálat és Alapszervezet

A Segítő Szolgálat programja: Heves megyei önkéntes segítők esetmegbeszélése Időpont: 2016. szeptember 6. kedd, 9 óra Vezeti: Strommer Pálné Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u. 16. Nővérszálló 1. emelet Stresszoldó csoportfoglalkozás 2/1 : Időpont: Olvass tovább...