Egy pár órára művésznek érezhettük magunkat.

Az Egri Alapszervezet május 14-i rendezvényén az Eszterházy Károly Katolikus Egyetem mesteroktatójával, Krausz Petrával csodás mesterműveket alkothattak a megjelent érdeklődők.

A művészeti rekreáció elősegíti az érzelmi fejlődést, csökkenti a stresszt mivel ez a tevékenység boldogságot és elégedettséget hozhat.

Célja, hogy hozzájáruljon az érzelmi egyensúly és a belső béke eléréséhez.

Köszönjük Krausz Petrának és az Egyetem hallgatóinak, hogy velünk töltötték ezt a délutánt és segítettek az alkotások elkészítésében.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nagyatádi hírek

25:50-26:25-ig a Nagyatádi Alapszervezet közgyűléséről adnak hírt a Nagyatádi VTV-ben.

Alapszervezetek

Egészségnap Szilvásváradon

Az Egri Alapszervezet beszámolója Az Észak Hevesi 33 Vidékfejlesztési Közhasznú Egyesület, (LEADER Akciócsoport) Egészségnapot szervezett Szilvásváradon. Az egészségnap keretén belül bemutatkoztak a megye gyógyfürdői, gyógyhelyei, szálláshelyei, valamint gyógynövényesek, gyógyászati terméket előállítók, natúr és biotermék előállítói, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Programajánló – két program Egerben

Szeretettel várjuk az érdeklődőket a következő két programunkra! Nyílt nap a Markhot Ferenc Kórházban – szűrőprogramok, gyógytorna bemutató, zenés műsor Időpont: 2019. november 8. péntek 10-16 óráig Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Rendelőintézetének 1. emeletén Önkéntesnek Olvass tovább...