A MRL Gödöllői Alapszervezet 2024.04.17-i presszó szerdai programján Gubáné Csánki Ágnes közoktatási szakértő, generációs tréner tartott érdekes, elgondolkoztató előadást.
A múlt és a jelen műszaki eszközei, szocializálódás, anyagi lehetőségeink a 6 megkülönböztetett nemzedéknél nagy eltérést mutatnak. Már nem élünk nagycsaládi közösségekben. A fiatalok szinte a bölcsődétől kezdődően egymás társaságában nőnek fel, ezért véleményt, tanácsot mindenféle helyzetben egymástól szívesebben fogadnak el.
Pár szóban nem írható le az előadás, a  meghallgatása után látszanak a konfliktusokat okozó pontok és az egymáshoz alkalmazkodás lehetőségei.
A meghallgatását minden korosztály számára ajánlom. A jelenlévő diákok igen aktívan és nagy érdeklődéssel vettek részt a programon.
Mandevillené Keresztényi Gizella
a pogram szervezője

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Látogatás a Magyar Zene Házában

Nagy kalandban, csodás élményben volt részük a MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjainak, akik vállalták, hogy a zord idő ellenére is meglátogatják az építészeti „Oscar díjjal” kitüntetett Zene Házát. Először egy másfél órás profi tárlatvezetői épületsétán vettek részt, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Pályázati felhívás Infografika készítésére – 5-8. osztályos diákoknak

A Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztály pályázatot hirdet 5-8. osztályos (B.A.Z megyei) diákok részére. A pályázat célja: a rákmegelőző életmód pozitív hatásainak bemutatása. 

Alapszervezetek

Salgótarjáni szeptemberi programok

2019.09.07. Autóbuszos kirándulás: Zólyom várkastély, Víglas- Végles – Grand Hotel- felújított várkastély, Divín- Divény   a vár és a kastély Indulás : 7,30 Meki melletti buszmegálló        2019.09.15. Limfoma Világnap Figyelemfelkeltő kerékpározás Budapesten 2019.09.17. Olvass tovább...