Időpont: 2023. március 12. szerda 14 óra
Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat Nőnapi ünnepségét a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola tanulói csodás énekműsorukkal nyitották meg.

A megnyitót követően Horváth Richárd polgármester úr és Rozványi Balázs a MRL elnöke ünnepi köszöntője következett, majd átnyújtották a jelenlévő kedves nőtagjainknak a csodálatosan szép virágokat a Liga és az Önkormányzat nevében.

Alapszervezetünk férfi tagjai következtek a virágok átadása után szép verscsokraikkal, köszöntve Nőnap alkalmából tagtársaikat.

Meglepetés vendégeink voltak az Ecsédi asszonykák! Fergeteges vidám műsoruktól a nézőközönség hangos nevetésétől, zengett a Művelődési Ház!  Ezúton is KÖSZÖNET!!!

A színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek fel lányaink és boldogságtól sugárzó arccal vonultak fel a vörös szőnyegen.

Vidám, szép délutánt töltöttünk együtt a hatvani, lőrinci, boldogi, zagyvaszántói, gyöngyösi, budapesti és ecsédi barátainkkal.

Lazányi Jánosné elnök

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyulán jártunk

Az MRL Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata önköltséges kirándulást szervezett 2019. július 9-én Gyulára. (17 fő jelentkezett). 9-én reggel napos időben gyülekeztünk a távolsági buszállomáson, a gyulai távolsági busszal kényelmesen utazva ¾ 10 órakor érkeztünk Olvass tovább...

Alapszervezetek

A házi-patikától az úti-patikáig: Mindennapi praktikák a gyógyszerész ajánlásával

Bár szerencsés esetben nincs rá szükség, mindig jó, ha van otthon “házipatika”, ami tartalmaz mindent, amire vészhelyzetekben szükség lehet. Milyen gyógyszereket, egyéb eszközöket érdemes beletenni? A MRL Salgótarjáni Alapszervezet márciusi Egészségklubjában ezekre kerestük a választ Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap és taggyűlés Eleken

A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete megtartotta soron következő novemberi taggyűlését, mely egyben egészségnap is volt. A tagság ezen az eseményen is szép számban részt vett, és a résztvevők véleménye alapján egy igazán hasznos és Olvass tovább...