Időpont: 2023. március 12. szerda 14 óra
Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat Nőnapi ünnepségét a hatvani Kossuth Lajos Általános Iskola tanulói csodás énekműsorukkal nyitották meg.

A megnyitót követően Horváth Richárd polgármester úr és Rozványi Balázs a MRL elnöke ünnepi köszöntője következett, majd átnyújtották a jelenlévő kedves nőtagjainknak a csodálatosan szép virágokat a Liga és az Önkormányzat nevében.

Alapszervezetünk férfi tagjai következtek a virágok átadása után szép verscsokraikkal, köszöntve Nőnap alkalmából tagtársaikat.

Meglepetés vendégeink voltak az Ecsédi asszonykák! Fergeteges vidám műsoruktól a nézőközönség hangos nevetésétől, zengett a Művelődési Ház!  Ezúton is KÖSZÖNET!!!

A színes műsort követően a divatbemutatónkon szebbnél szebb ruhákat öltöttek fel lányaink és boldogságtól sugárzó arccal vonultak fel a vörös szőnyegen.

Vidám, szép délutánt töltöttünk együtt a hatvani, lőrinci, boldogi, zagyvaszántói, gyöngyösi, budapesti és ecsédi barátainkkal.

Lazányi Jánosné elnök

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszentmártonban is sétáltak az emlőrák ellen

Október 2-án a Magyar Rákellenes Liga Rózsaszentmártoni Alapszervezet idén is megszervezte a hagyományos “Rózsaszín sétát”. A sétát megelőzően érdekfeszítő és nagy sikerű előadást tartott dr. Szabó Csilla tüdőgyógyász főorvos asszony.

Alapszervezetek

Kihívás Napja Siófokon

A Siófoki Alapszervezet 2016. május 25-én 19 fővel vett részt a Kihívás Napján /Challenge Day/. Több mint 5 éve minden szerdán változó létszámmal gyűlnek össze tagjaink és az érdeklődők a 3-1-2 meridián tornára Stang Mártonné Olvass tovább...