Óriási büszkeséggel küldöm el a 2024.március 13-án lezajlott angol nyelvű workshop-unk képeit, melyet 2023-ban, az általunk magyarul képzett – diákjaink tartottak a gödöllői Török Ignác Gimnáziumban,  cserediákként városunkban tartózkodó holland diáktársaiknak.
 Látványos és figyelemfelkeltő ez az ismeretátadó, figyelemfelhívó programunkon  44 mai fiatal, aktívan figyelt és közreműködött a kb 45-50 perc alatt.
Hangulatjelentő videó  képzésünkről
Örülnénk nagyon ha ez az igen fontos KÜLDETÉS , a betegségek megelőzésére rámutató ÉLETIGENLŐ programunkkal minél több helyre eljuthatna.
Kísérő programunk ehhez az edukációs figyelem felkeltéséhez a MEGGYÓGYULTAM – Sorstárs képtár, mellyel március 23-án találkozhattok élőben is Kispesten ahova én és a vándorkiállításunk is meghívást kapott.
Magyar Rákellenes Liga  www.rakliga.hu
Gödöllői Alapszervezet  elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Karácsonyi ünnepség Siófokon

A Siófoki Alapszervezet 2015- december 18-án tartotta hagyományos karácsonyi ünnepségét a Kálmán Imre Kulturális Központban. A terem zsúfolásig megtelt, ami nagy öröm számunkra. Csohánné dr. Kovács Anna köszöntötte a megjelenteket és a szeretet fontosságáról beszélt. Olvass tovább...

Alapszervezetek

A MRL Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2020. június 10-én ismét egy kellemes napot töltöttek együtt Mezőkövesd-Zsórifürdőn. Egy közös séta után az egyik tag hétvégi  házánál bográcsos paprikás krumplit főztek. Köszönetet mondunk Bognárné Faragó Ágotának, aki lehetővé Olvass tovább...