A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet 2024. március 7-re  programot szervezett az Eresztvényi Látogatóközpontban a Nemzetközi Nőnap alkalmából. A programot a „Gyalogolj a nők egészségéért!” szlogen jegyében hirdették.

Meglepetésként a programon a február 22-re a Nógrád Vármegye középiskoláinak  meghirdetett  „Légy tudatos!” vetélkedő győztes csapatának tagjai, a bátonyterenyei Fáy András Középiskola és Kollégium diákjai is részt vettek az intézmény vezetőjével és néhány pedagógusával .

A mozgás, mint az egészséges életmód alappillére, igen fontos szerepet játszik a prevencióban. A közösen és a szabadban végzett aktivitásnak még fokozottabb a hatékonysága. Így a délelőttöt a gyönyörű természeti környezetben, a friss levegőn egy közös bemelegítő nyak-váll-hát tornával kezdtük, belecsempészve néhány Meridián 3-1-2 gyakorlatot is, majd egy közös könnyű gyalog túrát tettünk, amelynek volt „cardiós” része is a sípálya meghódításával.

A kellemes túráról visszatérve a Látogatóközpontba verssel köszöntöttük a lányokat és hölgyeket és desszerttel, színes sálakkal kedveskedtünk minden jelenlévő nőnek. Meglepetésként a regisztrációs sorszámok alapján tíz értékes tombolatárgyat sorsoltunk ki.

Együtt mozdultunk és tettünk az egészségükért a tartalmas, szép délelőttön. Jó volt látni a sok mosolygós arcot, önfeledt beszélgetést.

Közel hetvenen regisztráltak a programra.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákosmente Alapszervezet szórólapja és roll-upja

Elkészült a szórólap és a roll-up, legközelebb élőben az Újjászületés Alapítvány mellrák elleni sétáján tekinthető meg október 29-én.

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat novemberi programja

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub Minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60. Női Egészségmegőrző torna Minden pénteken 16 órától Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. 17. November 6. hétfő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Adventi üdvözlet és a Salgótarjáni Alapszervezet bemutatása a Nógrádi Civil Közösségben

Adventi üdvözlet a Salgótarjáni Alapszervezet vezetőjétől   Nógrádi civilek bemutatása – köztük a Salgótarjáni Alapszervezet 4:28-7:05-ig