Vásárolsz és ezzel egyidőben jót is teszel? Igen, már ez is lehetséges!

Ha a @MagNet Banknál vezetsz számlát (vagy fogsz vezetni), és bankkártyát is használsz hozzá, akkor nyert ügyed van, és mi is nyerhetünk Veled!

A MagNet Bank ugyanis a Segítő Bankkártya programja keretében minden vásárlásod után támogatást nyújt a részünkre! Úgy hogy neked ez egy forintodba sem kerül! Csak annyit kell tenned, hogy netbankodban kiválasztod a „Közösségi funkciók” menüpont alatt a Segítő Bankkártya programot, és beállítod a Magyar Rákellenes Liga egyesületet támogatott szervezetként. Ilyen egyszerű, nekünk pedig hatalmas segítség! Köszönjük, ha értünk (is) vásárolsz!

És ne felejtsd, bankkártyádat már digitalizálhatod is a PayPlus program keretében!

Adományozni még soha nem volt ilyen egyszerű: https://youtube.com/shorts/7ZSFiouf4hQ

Kategóriák: Támogatás

Kapcsolódó bejegyzések

Támogatás

A BRIMO sátorral támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Köszönjük a BRIMO-nak, hogy támogatott minket. Egy logónkkal ellátott rendezvénysátort adományozott nekünk. A sátrat nagyon jól tudjuk majd használni szabadtéri rendezvényeinken beszélgetésre, anyagaink kiállítására, a Liga munkájának megismertetésére.

Támogatás

Iskolakezdés? Itt az ősz és annyi dolgot kell elintézni, megvásárolni?

Nehéz, de igen hasznos is lehet ez az időszak! Hiszen ha a @MagNet Bank ügyfele vagy, akkor bankkártyádat használhatod Segítő Bankkártyaként is! Csak a netbankodban kell kiválasztani azt a szervezetet, akinek támogatást szeretnél gyűjteni, és Olvass tovább...

Támogatás

ADAKOZÓKEDD – MERT ADNI JÓ!

AdakozóKedd – mert adni menő! #MagyarRákellenesLiga #adnimenő #adnicuki #adnisexi #adnitrendi Az AdakozóKedden az adományozással olyan figyelemfelkeltő programokat támogathatsz, melyek segíthetnek szeretteidnek csökkenteni a rák kialakulásának kockázatát – szűrés, mozgás, táplálkozás, stresszkezelés, önvizsgálat -, és a rehabilitációban – Olvass tovább...