2024.02.05.
Taggyűlés
A mai taggyűlésünkön a a Rákellenes Világnapról emlékeztünk meg. Fontos számunkra a figyelem felhívás a szűrések fontosságára. Saját példánkon keresztül bemutatni, hogy a gyógyulás után is egészségesen élünk.
Kiosztottuk a március negyedikén megtartandó közgyűlésre a jelenlévőknek a meghívó lapokat. Megbeszéltük a farsangi mulatság részleteit.
2014.02.12.
Farsang
Megtartottuk a télbúcsúztató és tavaszköszöntő farsangi mulatságunkat.
Nagyon jól sikerült jelmezeink a ligatagok keze munkáját dicsérik. A farsangi buli megrendezéséhez mindenki hozzájárult. Volt zsíros kenyér lilahagymával, édes és sós sütemények, zeneszó és tombola húzás. Nagyon jó hangulatú buli volt.
2024.02.14
Túra
A mai nap nem Mátraházáról indult a túránk, hanem Galyatetőről, a Piszkéstetői csillagvizsgáló mellett le Mátraszentlászlóra. A turista út kissé fagyos, később vizes volt, de nem lettünk sárosak. Most is gyönyörű időt fogtunk ki. Hét ágról sütött a nap.
2024.02.08.
Hatvani Rákellenes Világnap
A Hatvani Alapszervezet meghívására a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai is részt vettek a Hatvanban megrendezett Rákellenes Világnapon. Meghallgattuk a polgármester és Rozványi Balázs beszédét. Megnéztük a Barkochba című filmet. Ezt követte a kerekasztal beszélgetés a film írójával Sári Edinával és Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológussal. Megköszöntük  Lazányi Magdi 14 évnyi áldozatos munkáját és a meghívást a világnapi ünnepségre.
2024.02.21.
Túra
A mai nap Mátrafüred – Csepegő forrás – Pálosvörösmart – Mária park volt az útvonalunk. A túrán nyolc fő vett részt. Ebből hat ligatag és ketten a jó barátaink. Élvezték a gyönyörű túrázó időt és az ébredező természetet.
2024.02.24.
Kézilabda meccs
Szombaton a gyöngyösi kézilabda csapat a Telekom Veszprémmel vívott (bajnoki címvédő csapat, akik világválogatottak ) látványos mérkőzést. Sajnos kikaptunk, de egy világválogatottól nem szégyen, Gyöngyös méltó ellenfele volt. A ligából öten vettünk részt a szurkolótáborban.
2024.02.15 – 02.22.
Bakonyszücs vezetőképző
A Gyöngyösi Alapszervezetből hárman vettünk részt az egyhetes vezetőképző rendezvényen, a Bakonyszücsi Lelki Rehabilitációs Otthonban. Az otthon vezetője érdekes foglalkozásokat szervezett nekünk. Esténként Gősiné Lusztig Ildikó tartott érdekfeszítő előadásokat, amiből sokat tanultunk. Köszönjük!
2024.02.28.
Balatonfüredi beteglátogatás
Négyen elutaztunk Balatonfüredre, hogy meglátogassuk az egyik ligatársunkat, aki az Állami Szívkórházban gyógyul. Sétáltunk a Balaton-parton, jót beszélgettünk, ittunk a savanyú forrásvízből, megcsodáltuk a virágokat, mert már van, amelyik virít. Jó érzés volt, hogy örömet szereztünk a beteg ligatársunknak. Az idő is gyönyörű volt.
2024.02.28
Túrázás
Kedves ligatársaink, hatan most is jót túráztak a Mátrában. Az útvonaluk: Sástó – Muzsla kilátó – Mátrafüred és onnan busszal Gyöngyösre. A túraút kissé sáros, de az idő gyönyörű volt. Nagyon jól érezték magukat.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín hét beharangozó Salgótarjánban

A Salgótarjáni Városi Tv felvételét a sajtótájékoztatóról itt láthatják: https://www.salgotv.net/?p=8726 Rendezvények: 2019.10. 04. „Egy nap a nőkért” figyelemfelkeltő rendezvény Balassi Bálint Megyei Könyvtár 10,30-11 óra gyülekezés, séta a Fő térre, rendezvény a József AMH. színháztermében 11,30-13,30, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Bográcsozás a debreceni Hívás klubban

Évek óta májusban a klubfoglalkozás a már hagyományos szalonnasütés volt. Ebben évben áprilisi vezetőségi ülésen felvetődött, hogy bográcsozás legyen, melyet az áprilisi klubfoglalkozáson jelenlevők elfogadtak. Boros Csabáné irodavezetővel és Olajos István liga tagunkkal megbeszéltük a Olvass tovább...

Alapszervezetek

“ÖRÖM”  Táncfesztivál – Örökmozgó program 

A Gödöllői Alapszervezet “Add Tovább a Mosolyodat” közösség Örökmozgó eseménye “A tánc a lélek érzéseit a test mozdulataival fejezi ki és méltó arra, hogy a zenéhez és a  költészethez hasonló szerepet töltsön be.” Cezare Negri. Idén Olvass tovább...