2024.02.05.
Taggyűlés
A mai taggyűlésünkön a a Rákellenes Világnapról emlékeztünk meg. Fontos számunkra a figyelem felhívás a szűrések fontosságára. Saját példánkon keresztül bemutatni, hogy a gyógyulás után is egészségesen élünk.
Kiosztottuk a március negyedikén megtartandó közgyűlésre a jelenlévőknek a meghívó lapokat. Megbeszéltük a farsangi mulatság részleteit.
2014.02.12.
Farsang
Megtartottuk a télbúcsúztató és tavaszköszöntő farsangi mulatságunkat.
Nagyon jól sikerült jelmezeink a ligatagok keze munkáját dicsérik. A farsangi buli megrendezéséhez mindenki hozzájárult. Volt zsíros kenyér lilahagymával, édes és sós sütemények, zeneszó és tombola húzás. Nagyon jó hangulatú buli volt.
2024.02.14
Túra
A mai nap nem Mátraházáról indult a túránk, hanem Galyatetőről, a Piszkéstetői csillagvizsgáló mellett le Mátraszentlászlóra. A turista út kissé fagyos, később vizes volt, de nem lettünk sárosak. Most is gyönyörű időt fogtunk ki. Hét ágról sütött a nap.
2024.02.08.
Hatvani Rákellenes Világnap
A Hatvani Alapszervezet meghívására a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai is részt vettek a Hatvanban megrendezett Rákellenes Világnapon. Meghallgattuk a polgármester és Rozványi Balázs beszédét. Megnéztük a Barkochba című filmet. Ezt követte a kerekasztal beszélgetés a film írójával Sári Edinával és Prezenszki Zsuzsanna pszichoonkológussal. Megköszöntük  Lazányi Magdi 14 évnyi áldozatos munkáját és a meghívást a világnapi ünnepségre.
Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Testi-lelki feltöltődés a Tarjáni Gyermektáborban

Az időjárás is kedvezett a szabadtéri programoknak, hetvenegyen vettek részt a rendezvényen

Alapszervezetek

Kirándulás Ópusztaszerre

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet tagjai 2018. július 28-án Ópusztaszerre kirándultak. A Dél-Alföld legnépszerűbb és legismertebb kirándulóhelye a magyar honfoglalás emlékére létesített Nemzeti Történeti Emlékpark. A park legfontosabb látnivalója a felejthetetlen élményt nyújtó, monumentális Feszty-körkép. A hatalmas Olvass tovább...

Alapszervezetek

Fakanál klub

Beszámoló a Hatvani Segítő Szolgálat Fakanál klubfoglalkozásról Időpont: 2019. szeptember 17. 16:30 Vezeti: Sándorné Buda Ildikó dietetikus Fakanál klubfoglalkozás és táplálkozási tanácsadás. Egészséges és tápláló tészta salátát készítettünk a mai napon. A klubfoglalkozáson nemcsak az ételt Olvass tovább...