Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezetének tagjai  a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kápolnájában Gecse Attila református lelkész, kórházi lelkész vezetésével  beszélgettek  az adventről, a  karácsonyi készülődéséről.

 2023 karácsonya, annak a karácsonynak az ünnepe, mely nemcsak Jézus születésének, a kereszténységnek, hanem a család, a békesség, az öröm, és a szeretet ünnepe is egyben.  Nagy szükség van rá, hogy erőt meríthessünk a mindennapokban és a következő időszakot megújult erővel tudjuk folytatni. Adjuk időnket, figyelmünket, magunkat családunknak, szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek!
Kívánjuk mindenkinek, hogy a Szeretet és a vele együtt járó békesség tegye csodássá az ünnepeket!

A Magyar Rákellenes Liga miskolci vezetősége nevében: Áldott, kegyelemteljes, meghitt, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk, mindenkinek.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra Mátrafüredre

Mátrafüredre túráztak a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2018. november 10-én. A túra után pihenésképpen tornáztunk, majd nyársaltunk.

Alapszervezetek

Élni és nem félni – Salgótarjánban

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet 2016.03.22-i Egészség Klubjának programja az „Élni és nem félni” című dokumentumfilm és a „Félsz a vihartól?” című interjúkötet bemutatója volt. Vendégeink voltak a film fiatal alkotó párosa:  Földvári Barbara Olvass tovább...

Alapszervezetek

Balatoni Szezonnyitó Siófokon

Balatoni Szezonnyitóvolt 2017. június 3-án, Siófokon. Dr. Lengyel Róbert ünnepi beszéde előtt Peller Károly operett énekesnek adta át a Kálmán Imre emlékplakettet, Kálmán Imre üdvözlőtáblát avattak a vasútállomás előtti parkban és ünnepi menet vonult zászlóforgatók Olvass tovább...