Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezetének tagjai  a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktató Kórház kápolnájában Gecse Attila református lelkész, kórházi lelkész vezetésével  beszélgettek  az adventről, a  karácsonyi készülődéséről.

 2023 karácsonya, annak a karácsonynak az ünnepe, mely nemcsak Jézus születésének, a kereszténységnek, hanem a család, a békesség, az öröm, és a szeretet ünnepe is egyben.  Nagy szükség van rá, hogy erőt meríthessünk a mindennapokban és a következő időszakot megújult erővel tudjuk folytatni. Adjuk időnket, figyelmünket, magunkat családunknak, szeretteinknek, barátainknak, ismerőseinknek!
Kívánjuk mindenkinek, hogy a Szeretet és a vele együtt járó békesség tegye csodássá az ünnepeket!

A Magyar Rákellenes Liga miskolci vezetősége nevében: Áldott, kegyelemteljes, meghitt, békés karácsonyi ünnepeket kívánunk, mindenkinek.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mit mutat a vérkép?

Az Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2017. november 14-én, kedden az EKMK Bartakovics Béla Közösségi Házban (Eger, Knézich u. 8) Mit mutat a vérkép? című előadásra. Előadó: Kurucz Erzsébet háziorvosi asszisztens A részvétel ingyenes!

Alapszervezetek

Molekuláris diagnosztika – előadás Siófokon

A Siófoki Alapszervezet 2016. május 23-án a Kálmán Imre Kulturális Központban előadást szervezett a Molekuláris Diagnosztika témakörben. Az előadást Kohánka Andrea molekuláris biológus tartotta, aki Budapesten az ONCOMPASS /egy olyan magáncég, amely biológiai módszerekkel vizsgálja Olvass tovább...