A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete október 13-án tartotta hagyományos ‘Rózsaszín sétáját’.
Péntek 13-án szép számmal gyűltek össze egy új helyszínen az elekiek, hogy részt vegyenek a Te magad vagy az ajándék! elnevezésű figyelemfelhívó rendezvényen. Az esemény középpontjában ezúttal is a megelőzés fontosságára való figyelemfelhívás és a lelki egészség kérdése állt.
A program nyitásaként szép számú, rózsaszín szalagot viselő érdeklődő tette meg a hagyományos sétát, a rózsaszín léggömbök pedig messziről látszódtak már az utcákon.
A prevenció fontosságára Kecskés Andrea, a Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezetének elnöke és Szelezsán György polgármester is felhívta a jelenlévők figyelmét.
A délután egy kisebb sütivásárral folytatódott, ahol az adományokból 36.240 Ft gyűlt össze, majd Rádai Zsombi és Szaszák Nikolett varázsoltak szívmelengető hangulatot a térre, az estét pedig a Supamono együttes zárta.
Hálásan köszönjük a támogatást Elek Város Önkormányzatának, a Kapy Fruit-nak, a helyszín biztosítását a Coop ABC-nek, a felajánlott finom süteményeket Ficzere Istvánnénak, Trutzné Katinak, Kecskés Róbertnénak, Kecskés Andreának, valamint a teát az eleki Napközi Konyhának. Továbbá köszönjük a támogatást és az esemény hangosítását a CoolTour Team csapatának és a csodás fotókat Harmati Attilának, a videókat Simonka Renátónak és a sok segítséget a Városüzemeltetés munkatársainak, valamint az Eleki Polgárőröknek és a Rendőrségnek is.
Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a rendezvényükre és adományával hozzájárult a szervezetünk működéséhez!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta a mellrák elleni harc jegyében a szlovákiai Gútán

Első alkalommal szervezték meg 2016. október 15-én a szlovákiai Gútán a rózsaszín sétát a mellrák elleni harc jegyében, az országhatáron átnyúlva. A rendezvény főszervezője és védnöke dr. Németh Iveta volt. Beszédében kiemelte, hogy ezt a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Amit (még) tehetünk! Mozogni csudajó!

2020-09-10 A Hatvani Segítő Szolgálat tornája. Kellő távolságtartás, mégis együttlét és mozgás!

Alapszervezetek

Diakóniai délután Miskolcon a gégeműtött betegek karácsonyi műsorával

2019-12-02 Helyszín: Miskolc-Belvárosi Református Egyházközösség Nyilas Misi Ház Időpont: 2019.11.29-én 16.00 óra Az áhítatot követően, a Magyar Rákellenes Liga miskolci gégeműtőtt betegei mutatkoztak be karácsonyi műsorukkal (verssel, énekkel). A rendezvény szeretetvendégséggel zárult (beszélgetéssel, teázással, finom Olvass tovább...