A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete október 13-án tartotta hagyományos ‘Rózsaszín sétáját’.
Péntek 13-án szép számmal gyűltek össze egy új helyszínen az elekiek, hogy részt vegyenek a Te magad vagy az ajándék! elnevezésű figyelemfelhívó rendezvényen. Az esemény középpontjában ezúttal is a megelőzés fontosságára való figyelemfelhívás és a lelki egészség kérdése állt.
A program nyitásaként szép számú, rózsaszín szalagot viselő érdeklődő tette meg a hagyományos sétát, a rózsaszín léggömbök pedig messziről látszódtak már az utcákon.
A prevenció fontosságára Kecskés Andrea, a Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezetének elnöke és Szelezsán György polgármester is felhívta a jelenlévők figyelmét.
A délután egy kisebb sütivásárral folytatódott, ahol az adományokból 36.240 Ft gyűlt össze, majd Rádai Zsombi és Szaszák Nikolett varázsoltak szívmelengető hangulatot a térre, az estét pedig a Supamono együttes zárta.
Hálásan köszönjük a támogatást Elek Város Önkormányzatának, a Kapy Fruit-nak, a helyszín biztosítását a Coop ABC-nek, a felajánlott finom süteményeket Ficzere Istvánnénak, Trutzné Katinak, Kecskés Róbertnénak, Kecskés Andreának, valamint a teát az eleki Napközi Konyhának. Továbbá köszönjük a támogatást és az esemény hangosítását a CoolTour Team csapatának és a csodás fotókat Harmati Attilának, a videókat Simonka Renátónak és a sok segítséget a Városüzemeltetés munkatársainak, valamint az Eleki Polgárőröknek és a Rendőrségnek is.
Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a rendezvényükre és adományával hozzájárult a szervezetünk működéséhez!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó – 3-1-2 Meridián torna a hosszú egészséges életért – Szekszárdon

  A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet tisztelettel meghívja Önt és minden kedves érdeklődőt a „3-1-2 Meridián torna a hosszú egészséges életért”  (Dr. Eőry Ajándok a biológia tudományok kandidátusa és prof. Zhu. Zong Xhiang professzor módszere Olvass tovább...

Alapszervezetek

MÉLTÓSÁG MEZEJE program Szekszárdon

A „Méltósággal az út végén Hospice Alapítvány Szekszárd” és a Tolna Megyei Balassa János Kórház meghívására a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet részt vett a „Méltóság Mezeje”programon. A Tolna Megyei Balassa János Kórház Krónikus Belgyógyászati Olvass tovább...

Alapszervezetek

II. Országos Gyalogló Idősklub találkozó

Időpont: 2019. április 25.csütörtök 10 óra A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK klubos hat tagja is meghívást kapott a mai találkozóra. A Mezőgazdasági Múzeum és Könyvtár Konferenciaterme zsúfolásig megtelt lelkes klubtagokkal. A rendezvényt Novák Olvass tovább...