A Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezete október 13-án tartotta hagyományos ‘Rózsaszín sétáját’.
Péntek 13-án szép számmal gyűltek össze egy új helyszínen az elekiek, hogy részt vegyenek a Te magad vagy az ajándék! elnevezésű figyelemfelhívó rendezvényen. Az esemény középpontjában ezúttal is a megelőzés fontosságára való figyelemfelhívás és a lelki egészség kérdése állt.
A program nyitásaként szép számú, rózsaszín szalagot viselő érdeklődő tette meg a hagyományos sétát, a rózsaszín léggömbök pedig messziről látszódtak már az utcákon.
A prevenció fontosságára Kecskés Andrea, a Magyar Rákellenes Liga Eleki Alapszervezetének elnöke és Szelezsán György polgármester is felhívta a jelenlévők figyelmét.
A délután egy kisebb sütivásárral folytatódott, ahol az adományokból 36.240 Ft gyűlt össze, majd Rádai Zsombi és Szaszák Nikolett varázsoltak szívmelengető hangulatot a térre, az estét pedig a Supamono együttes zárta.
Hálásan köszönjük a támogatást Elek Város Önkormányzatának, a Kapy Fruit-nak, a helyszín biztosítását a Coop ABC-nek, a felajánlott finom süteményeket Ficzere Istvánnénak, Trutzné Katinak, Kecskés Róbertnénak, Kecskés Andreának, valamint a teát az eleki Napközi Konyhának. Továbbá köszönjük a támogatást és az esemény hangosítását a CoolTour Team csapatának és a csodás fotókat Harmati Attilának, a videókat Simonka Renátónak és a sok segítséget a Városüzemeltetés munkatársainak, valamint az Eleki Polgárőröknek és a Rendőrségnek is.
Köszönjük mindenkinek, aki ellátogatott a rendezvényükre és adományával hozzájárult a szervezetünk működéséhez!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés Gyöngyösön

A koronavírus szabályoknak megfelelően taggyűlést rendeztünk november 09-én. A gyűlésen megbeszéltük, hogy a kapcsolatot tartani fogjuk, amíg személyesen nem találkozunk, valamint a túrát, sétát kerékpározást tovább folytatjuk, a facebookon fogjuk értesíteni egymást. Majd kék szalagot  Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntesek Világnapja

2015. november 25-én az Önkéntesek Világnapját Gyöngyös szervezhette meg. A megyéből szép számmal érkeztek az Alapszervezetek tagjai, akiknek kis műsorral készültünk. Nagy örömmel adtuk át az önkéntesek részére az okleveleket, hallgattuk az érintettek előadását a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Kirándulás Kiskörén és Poroszlón

Július 2-án egésznapos kirándulást szerveztünk a MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezet tagjainak. Megnéztük a Kiskörei Vízlépcsőt, majd Poroszlón, a Tisza-tavi Ökocentrumban gyönyörködtünk a csodás vízivilágban.