A MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei a VI. Palóc Roham Extrém Akadályfutó versenyen

Gyönyörű környezetben, napsütéses időben került megrendezésre 2023. szeptember 09-én Salgótarjánban a Tó-strand területén a Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület jótékonysági célú extrém akadályfutó versenyére, melynek kedvezményezettjei a „Bohóc Doktorok” voltak.

A szervezők felkérésére az eseményen a MRL Salgótarjáni Alapszervezet is részt vett a Salgótarjáni Mályvavirág Ponttal szűrővizsgálatok, felvilágosító beszélgetések, tudás totó, önvizsgálat oktatás lehetőségével.

Az érdeklődőknek 11-14 óra között volt módjuk igénybe venni az egészségi állapotukkal kapcsolatos vizsgálatokat, írásos és szóbeli felvilágosításokat.

Jó volt tapasztalni, hogy a megjelentek között egyre több a férfi.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Helybe visszük a szűrővizsgálatokat – szűrési eseménysor Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga szinte a kezdetektől aktív résztvevője a „Helybe visszük a szűrővizsgálatokat” című programnak, a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Központi Kórház és Egyetemi Oktatókórház munkatársaival együttműködésben, melynek során 2024. április 11-én és további négy napon Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap – Tartsd kezedben az irányítást, ha beteg vagy!

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezetének küldöttei is részt vettek 2016. április 08-án a már évente, hagyományosan megrendezendő Magyar Nemzeti Rákellenes Napon. Az ünnepség mottója: Tartsd kezedben az irányítást, ha beteg vagy! A megjelenteket Dr. Olvass tovább...