A Hatvani Alapszervezet tagjai által is készített alkotások kiállítása a Grasssalkovich Művelődési Házban 2023. június 28-án.

A Grassalkovich Művelődési Ház papírfonó szakkörén a Hatvani Alapszervezet több tagja is részt vett. A szakkörön készült alkotásokból kiállítást szervezett a Művelődési Ház, melyre szeretettel meghívták a liga tagjait is. A megnyitón Való Ede igazgató úr ígéretet tett, hogy folytatódni fognak a foglalkozások pl. tűzzománc készítés.

Büszkék vagyunk a résztvevő tagjainkra és reméljük, többen is kedvet kapnak majd a közös együttlétre, megízlelik az alkotás örömeit.

Köszönjük szépen, hogy tagjaink részt vehettek a szakkörökön.

Lazányi Jánosné
az Alapszervezet elnöke

 

 

 

 

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozgással lelkünk egyensúlyáért – Salgótarjánban

Idősebbek is elkezdhetik…2017. február 27-én, hétfőn Szarvas Zsuzsika testnevelő tanár tartott tornát a Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó klubjában. Huszonegyen relaxáltunk, meditáltunk és mozogtunk.    

Alapszervezetek

Hatvani augusztusi programok

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat programja: Fakanál klub, táplálkozási tanácsadás 2.: Időpont:  2020. Augusztus 3. hétfő 15 óra 30 perc Előadó: Sándorné Buda Ildikó dietetikus  Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.út.16.  Nővérszálló Olvass tovább...

Alapszervezetek

Beszámoló a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezet 2021. évi  munkájáról

2021-re is számos kül- és beltéri programot terveztünk, melyet az Élet és Közösségünk folyamatosan alakított.          …és mit teljesítettünk 2021-ben? A „bezárkózás” nehézségeinek ellensúlyozásaként továbbra is megtartottuk  az  ONLINE formát – FB live, Zoom és Google Olvass tovább...