A Bátki József Közösségi Ház felkérésére Zagyvarónán 2023.június 10-én a MRL Salgótarjáni Alapszervezet szakképzett önkéntesei a sportos délutánon megjelenteknek állapotfelmérést, vérnyomás, vércukor, koleszterin szint mérést, BMI számítást, PSA tesztet végeztek. A kapott eredményeket kiértékelés és eltérő értékek esetén tanácsadás követte.

A hölgyeknek volt emlő önvizsgálat oktatás és szóbeli és nyomtatott anyagból prevenciós felvilágosítás. Alkalom volt az egyéni kérdések megválaszolására is.

A prevenciós programon negyvenen vettek részt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés 2022. Gödöllő – vidám és célratörő hangulatban

A Gödöllői Alapszervezet beszámolója A fontos évértékelő beszámolók és a jővőt tervező építő események szervezése mellett jutott az “egyebek” programponton belül egy kiemelt feladatköri felkérésre Mandevillené Keresztényi Gizella felé és az alakuló terápiás művészeti csoportunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kerekasztal beszélgetés a dohányzás káros hatásairól

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Segítő Szolgálat 2024.04.11-én, 12-én és 17-én fiataloknak szervezett kerekasztal beszélgetést a dohányzás káros hatásairól a B.-A.-Z. Vármegyei Népegészségügyi Főosztály munkatársainak vezetésével.