Időpont: 2023. május 1.
Helyszín: Népkert

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkénteseivel az ünnepre készülve, már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk a főzési előkészületeknek.

A sátrunk, a főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

Mikor Horváth Richárd polgármester úr megnyitotta a rendezvényt, a főzőversenyt, a mi bográcsunk alatt a tűz is belobbant!

Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, fogadtuk a hozzánk betérő tagjainkat, vendégeket. Nem változtattunk a szokásunkon, idén is bográcsgulyást főztünk kb.60 tagunknak és vendégeinknek. Szakácsainknak, Kis Lászlónénak és Borsós Bertalannénak köszönjük a finom ebédet, ami az utólsó cseppig elfogyott !

Beszélgetéssel és finomabbnál finomabb házi sütemények kínálásával telt el az idei majálisunk.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Emlőrákról dióhéjban

Az Egri Alapszervezet 2015 november 10- i klubrendezvényén  a Markhot Ferenc Kórház onkológus főorvosa, Dr. Kner Erika tartott figyelemfelhívó előadást az emlőrákról, kezeléséről és az önvizsgálatról. Sajnos a nők harmadik leggyakoribb daganata,  minden 10. magyar asszonyt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – részvétel jótékonysági koncerten

A MRL Rózsaszentmártoni Alapszervezete Fót katolikus templomában rendezett jótékonysági koncerten vett részt –hallgatóként. A Kanadából érkezett Edmonton Filharmónikusok zenekara színvonalas műsort adott.

Alapszervezetek

A Hatvani Segítő Szolgálat áprilisi programja

A Segítő Szolgálat programja: Cím: Hatvan, Balassi Bálint út.16. Nővérszálló 1. em. Táplálkozási tanácsadás magas vérnyomásban szenvedőknek: Időpont: 2018. április 5. csütörtök 14 óra Előadó: Sándorné Buda Ildikó dietetikus  Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16.  Olvass tovább...