Időpont: 2023. május 1.
Helyszín: Népkert

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének önkénteseivel az ünnepre készülve, már kora reggel megérkeztünk a helyszínre és azonnal nekiláttunk a főzési előkészületeknek.

A sátrunk, a főzőhelyünk felállítása után előkerültek az alapanyagok, amit előző nap előkészítettünk.

Mikor Horváth Richárd polgármester úr megnyitotta a rendezvényt, a főzőversenyt, a mi bográcsunk alatt a tűz is belobbant!

Gyönyörű napsütéses időben, jó hangulatban, újra együtt főzőcskéztünk, fogadtuk a hozzánk betérő tagjainkat, vendégeket. Nem változtattunk a szokásunkon, idén is bográcsgulyást főztünk kb.60 tagunknak és vendégeinknek. Szakácsainknak, Kis Lászlónénak és Borsós Bertalannénak köszönjük a finom ebédet, ami az utólsó cseppig elfogyott !

Beszélgetéssel és finomabbnál finomabb házi sütemények kínálásával telt el az idei majálisunk.

Lazányi Jánosné elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Megalakult a Gödöllői Alapszervezet

Gaál Imre és Strommer Pálné Szilvia segítségével nagyszerű hangulatban telt a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete megalakulásának délutánja. Az eseményen Gödöllő város polgármestere, dr. Gémesi György is megjelent, hogy üdvözölje ezt a civil kezdeményezést és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Lelki megtisztulás az El Caminon

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2022 márciusi Stresszoldó Klubjának témája napjaink egyik legnépszerűbb zarándokútja, a  Szent Jakab-út, amelyet spanyol neve (Camino de Santiago) után El Caminó-nak is neveznek. Ma már nemcsak magukat kifejezetten vallásosnak Olvass tovább...