A MRL Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi Stresszoldó Klubjának programja egy könyvbemutató volt.

A könyv szerkesztője betegség miatt nem tudott jelen lenni, így a REGEA Alapítvány elnöke, Psenyeczky-Nagy Klára címzetes főiskolai docens beszélt a könyv születésének körülményeiről és szerzőiről vetítettképes és szóbeli előadás formájában.

Ezután kerekasztal beszélgetés formájában folytatódott a program, ahol a szerzők közül néhányan fel is olvastak történeteikből.

Az esemény a REGEA tagokról készült vidám zenés rövidfilm vetítésével zárult, melyet a miskolci színház ruhatárában forgattak.

Mindenkit érzelmileg megérintő, nagyon hasznos program volt.

Köszönjük a felkészült előadónak és az érintetteknek, akik vállalták, hogy beszélnek a betegútjukról!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Poroszlóra

2017. 09. 23-án kirándulni voltunk a poroszlói ökoparkban, ahol megtekintettük a nagy akváriumot, részt vettünk 3d mozivetítésen, mely bemutatta a Tisza-tó életét a négy évszakban és végül egy jót hajókáztunk a Tisza-tó rejtelmes nádasaiban.  

Alapszervezetek

Asszertív viselkedés – Salgótarjáni Alapszervezet Stresszoldó Klubjának programja

A Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete januári Stresszoldó Klubjának témája az önérvényesítés képessége, az asszertivitás volt, felkért előadója Psenyeczky-Nagy Klára címzetes főiskolai docens. Nagyon izgalmas, színvonalas és mozgalmas két órás programban vehettünk részt: –         Gyakran mondasz Olvass tovább...

Alapszervezetek

Családi sportnap szűrővizsgálatokkal Salgótarjánban

Hosszú kényszerszünet után végre mód nyílt a szabadban mozgással tenni az egészségünkért és egyúttal tájékozódni egészségi állapotunkról. Kellemes környezeti és hőmérsékleti körülmények között került lebonyolításra a Salgótarjáni Sportcentrumban az első Családi Sportnap, melyen a megjelent Olvass tovább...