A MRL Salgótarjáni Alapszervezet áprilisi Stresszoldó Klubjának programja egy könyvbemutató volt.

A könyv szerkesztője betegség miatt nem tudott jelen lenni, így a REGEA Alapítvány elnöke, Psenyeczky-Nagy Klára címzetes főiskolai docens beszélt a könyv születésének körülményeiről és szerzőiről vetítettképes és szóbeli előadás formájában.

Ezután kerekasztal beszélgetés formájában folytatódott a program, ahol a szerzők közül néhányan fel is olvastak történeteikből.

Az esemény a REGEA tagokról készült vidám zenés rövidfilm vetítésével zárult, melyet a miskolci színház ruhatárában forgattak.

Mindenkit érzelmileg megérintő, nagyon hasznos program volt.

Köszönjük a felkészült előadónak és az érintetteknek, akik vállalták, hogy beszélnek a betegútjukról!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Palóc roham – vénaszkennerért

A Salgótarjáni Alapszervezet beszámolója Akadályfutással gyűjtöttek a sportolók vénaszkennerre a tarjáni Tóstrandon  A Rózsaszín Párduc Tömegsport Egyesület Palóc Roham Extrém Akadály­futó Szakosztálya jótékonysági célú versenyt szervezett 2022. 09.10-én, szombaton a salgótarjáni Tóstrandon és környékén. A sportolók Olvass tovább...

Alapszervezetek

Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét záró rendezvénye Debrecenben

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete és Segítő Szolgálata ebben az évben is csatlakozott a Mályvavirág Alapítvány programjához. Január 26-án az MRL Segítőszolgálat Reménység klubjában szorgos kezek fűzték a gyöngy karkötőket. 30 karkötőt készítettek el a Olvass tovább...