Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak.

  1. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása,
  2. a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv ismertetése,
  3. választás (elnök, vezetőségi tagok, küldöttek).

Safranka Sándorné levezető elnök köszöntötte a résztvevő tagságot és a Magyar Rákellenes Liga képviselőjét Gaál Imre általános elnökhelyettest, ismertette a választással kapcsolatos teendőket, majd javaslatot tett a választási tisztségviselők személyére, akiket a tagok egyhangúlag elfogadtak. A beszámolók, elhangzásuk után, szintén elfogadásra kerültek. A Jelölő Bizottság jelentése után nyílt szavazással felkerültek a jelöltek a szavazólistára.  A 2023. évi programtervezethez elhangzott néhány javaslat, kiegészítés. A szavazólapok kiosztása után elkezdődött a szavazás.

Rövid szünet után a Szavazatszedő Bizottság ismertette a végeredményt. A régi vezetés minden tagja újra bizalmat kapott a tagságtól és a küldöttek személye sem változott!

Elnök: Tóth Lászlóné

Vezetőségi tagok: Kelemen Lászlóné és Bander István

Küldöttek: Bander Istvánné és Bári Jánosné

Szívből gratulálunk a „régi, új” vezetésnek és a küldötteknek, munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A közgyűlésről jegyzőkönyv készült, melynek mellékletei a munka és pénzügyi beszámoló.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösi Alapszervezet januári beszámolója

Gyöngyökből fűztünk karkötőket, amelyeket a Bugát Pál Kórház Nőgyógyászati osztályára vittünk el. Nagy szeretettel és elismeréssel  köszönték meg az ajándékot. Évad nyitó túrán voltunk január 7-én. Az egyik tagunk naponta naponta több km-t kerékpározik. Tóthné Olvass tovább...

Alapszervezetek

Közgyűlés és Rákellenes Világnap Gyöngyösön

A Gyöngyösi Alapszervezet 2020. február 03-án közgyűlést tartott, ahol a havi programok megbeszélése történt. 15 órai kezdéssel a Rákellenes Világnap alkalmából dr. Gulyás Zoltán onkológus főorvos előadást tartott a rákbetegségekről és a megelőzésről. Felhívta a Olvass tovább...