Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak.

  1. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása,
  2. a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv ismertetése,
  3. választás (elnök, vezetőségi tagok, küldöttek).

Safranka Sándorné levezető elnök köszöntötte a résztvevő tagságot és a Magyar Rákellenes Liga képviselőjét Gaál Imre általános elnökhelyettest, ismertette a választással kapcsolatos teendőket, majd javaslatot tett a választási tisztségviselők személyére, akiket a tagok egyhangúlag elfogadtak. A beszámolók, elhangzásuk után, szintén elfogadásra kerültek. A Jelölő Bizottság jelentése után nyílt szavazással felkerültek a jelöltek a szavazólistára.  A 2023. évi programtervezethez elhangzott néhány javaslat, kiegészítés. A szavazólapok kiosztása után elkezdődött a szavazás.

Rövid szünet után a Szavazatszedő Bizottság ismertette a végeredményt. A régi vezetés minden tagja újra bizalmat kapott a tagságtól és a küldöttek személye sem változott!

Elnök: Tóth Lászlóné

Vezetőségi tagok: Kelemen Lászlóné és Bander István

Küldöttek: Bander Istvánné és Bári Jánosné

Szívből gratulálunk a „régi, új” vezetésnek és a küldötteknek, munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A közgyűlésről jegyzőkönyv készült, melynek mellékletei a munka és pénzügyi beszámoló.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szájüregi szűrés Gyöngyösön

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója A szűrés időpontja: június 27-28. Alapszervezetünk tagjainak szájüregi szűrést szerveztünk, melyet két napon keresztül (június 27-én délelőtt, 28-án délután) vehettek igénybe. Tóth Lászlóné MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Alapszervezetek

Februári események Gyöngyösön

Tagjaink február 3-án a siroki várban és környékén (10 km), február 10-én a Kékestetőn és környékén (6 km) túráztak. Február 4-én közgyűlést tartottunk 40 fő részvételével. Február 9-én Natura Napon vettünk részt a Gyöngyösi Művelődési Olvass tovább...

Alapszervezetek

Éves közgyűlés Miskolcon

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezete 2024. január 17. -én megtartotta az éves alapszervezeti közgyűlését.