Magas részvétellel rendben és sikeresen lezajlott a 2023. évi közgyűlés március 20-án, ahol a fő napirendi pontok az alábbiak voltak.

  1. A 2022. évi szakmai és pénzügyi beszámoló elfogadása,
  2. a 2023. évi programtervezet megvitatása, költségvetési terv ismertetése,
  3. választás (elnök, vezetőségi tagok, küldöttek).

Safranka Sándorné levezető elnök köszöntötte a résztvevő tagságot és a Magyar Rákellenes Liga képviselőjét Gaál Imre általános elnökhelyettest, ismertette a választással kapcsolatos teendőket, majd javaslatot tett a választási tisztségviselők személyére, akiket a tagok egyhangúlag elfogadtak. A beszámolók, elhangzásuk után, szintén elfogadásra kerültek. A Jelölő Bizottság jelentése után nyílt szavazással felkerültek a jelöltek a szavazólistára.  A 2023. évi programtervezethez elhangzott néhány javaslat, kiegészítés. A szavazólapok kiosztása után elkezdődött a szavazás.

Rövid szünet után a Szavazatszedő Bizottság ismertette a végeredményt. A régi vezetés minden tagja újra bizalmat kapott a tagságtól és a küldöttek személye sem változott!

Elnök: Tóth Lászlóné

Vezetőségi tagok: Kelemen Lászlóné és Bander István

Küldöttek: Bander Istvánné és Bári Jánosné

Szívből gratulálunk a „régi, új” vezetésnek és a küldötteknek, munkájukhoz sok sikert kívánunk!

A közgyűlésről jegyzőkönyv készült, melynek mellékletei a munka és pénzügyi beszámoló.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyöngyösi májusi programok

05.08 Taggyűlés Megtartottuk a májusi taggyűlésünket május 8-án. Megbeszéltük az elmúlt hónap eseményeit, és az elkövetkező hónapok tervezett feladatait – pl. szalonnasütés, bőrgyógyászati rákszűrés, előadók meghívása, úszóverseny és még sok minden mást. Bemutatkozott egy újonnan Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszín gyöngylánc a méhnyakrákos betegekért

A Mályvavirág programhoz kapcsolódva mi is készítettünk rózsaszín karkötőket és egy több méteres összefogás láncot, amit a Gyöngyösi Bugát Pál Kórház nőgyógyászati osztályán Dr. Assani Omar Orvosigazgató és Dr. Pap Zoltán Főorvos urak vettek át.

Alapszervezetek

Heves megyei alapszervezetek vezetőinek megbeszélése

Időpont: 2018. március 21. Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat helyisége A Hatvani Segítő Szolgálatnál megrendezett, 2018. évi második Heves megyei alapszervezetek vezetőinek megbeszélésén a következő témákat beszéltük meg: A Hatvanban, 2018. május 12-én megrendezendő úszóverseny megszervezése Olvass tovább...