A Gyöngyösi Alapszervezetbeszámolója

A Fővárosi Nagycirkuszba látogattunk el 2023. február 11-én, szombaton. A kissé kalandosan induló kirándulásunkon 44 fő vett részt.

Terveink szerint a 8 órakor induló vonattal mentünk volna, de indulás előtt pár perccel a hangosbemondó tájékoztatott bennünket, hogy műszaki hiba miatt bizonytalan ideig nem közlekednek a vonatok Gyöngyös és Budapest között. Rövid tanácskozás után átsiettünk a buszmegállóba és két egymást követő busszal sikerült eljutnunk Budapestre.

Varázslatos előadást néztünk meg egy ukrán társulattól „Jégkirályság” címmel, mely izgalmas mesevilágba kalauzolt el bennünket egy látványos jégrevü show-műsor keretében. A lélegzetelállító mutatványokat előadó artistaművészek mellett voltak még bohócok, cuki kisállatok (papagájok, kutyusok) és a magyar cirkuszművészet világhírű képviselői a Rippel testvérek.

Nagy meglepetésünkre a szünetben finom teát, forralt bort és puncsot szolgáltak fel a közönségnek.

Előadás után óriási sétát tettünk a Városligetben és megnéztük az impozáns Magyar Zene Házát is, ahol kávéval frissítettük magunkat.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A belső szépség az, ami lehetővé teszi, hogy szeresd magad, de a külső is fontos!

Hogyan kezeljük bőrünket a téli időszakban? A hosszú tél, az időjárás, megviselte arcunk bőrét is. A mai foglalkozásunk célja az arcunk széppé varázsolása volt. Bődi Rita önkéntes szépségtanácsadónk külön a száraz és zsíros arcbőrnek  megfelelő Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Hatvani Alapszervezet tagjai Gyöngyösre kirándultak

A Mátra lábánál fekvő Gyöngyösre kirándultunk 2019. február 9-én, szombaton. Ez volt az év első kirándulása, szép napos idő volt. Mint megtudtuk, ma volt a Natura Nap és tudtuk, hogy a gyöngyösi alapszervezet is kint Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyógytorna keddenként Miskolcon

Ha kedd, akkor gyógytorna a miskolci érdeklődőknek, Szladics Rita gyógytornásszal.