A Gyöngyösi Alapszervezetbeszámolója

A Fővárosi Nagycirkuszba látogattunk el 2023. február 11-én, szombaton. A kissé kalandosan induló kirándulásunkon 44 fő vett részt.

Terveink szerint a 8 órakor induló vonattal mentünk volna, de indulás előtt pár perccel a hangosbemondó tájékoztatott bennünket, hogy műszaki hiba miatt bizonytalan ideig nem közlekednek a vonatok Gyöngyös és Budapest között. Rövid tanácskozás után átsiettünk a buszmegállóba és két egymást követő busszal sikerült eljutnunk Budapestre.

Varázslatos előadást néztünk meg egy ukrán társulattól „Jégkirályság” címmel, mely izgalmas mesevilágba kalauzolt el bennünket egy látványos jégrevü show-műsor keretében. A lélegzetelállító mutatványokat előadó artistaművészek mellett voltak még bohócok, cuki kisállatok (papagájok, kutyusok) és a magyar cirkuszművészet világhírű képviselői a Rippel testvérek.

Nagy meglepetésünkre a szünetben finom teát, forralt bort és puncsot szolgáltak fel a közönségnek.

Előadás után óriási sétát tettünk a Városligetben és megnéztük az impozáns Magyar Zene Házát is, ahol kávéval frissítettük magunkat.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szívünk Napja

A Szív Világszövetsége (WHF) kezdeményezésére 2000 óta a világon mindenütt egyszerre – szeptember 28-án – rendezik meg a Szívünk Napját, melyhez a MRL Miskolci Alapszervezete is csatlakozott. Csapatunk a miskolci “Szív Egyesület” helyi kezdeményezéséhez társult, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Vízitorna Hatvanban

A Hatvani Alapszervezet tagjai heti rendszerességgel, összesen 10 alkalommal vesznek részt az EFI által szervezett vízitornán.

Egyéb

Meggyógyulnak vagy meghalnak? – 100 ezer ember lehet vastagbélrákos hazánkban

„Kolorektális karcinómák szűrése” – 51 perces edukációs dokumentumfilm a vastagbélrákról Minden egyes tett, legyen az politikai, kormányzati, társadalmi, gazdasági vagy akár médiajelenség szolgálja az egyes ember és a magyar társadalom egészségének ügyét. Filmünk célja, hogy Olvass tovább...