A Gyöngyösi Alapszervezetbeszámolója

A Fővárosi Nagycirkuszba látogattunk el 2023. február 11-én, szombaton. A kissé kalandosan induló kirándulásunkon 44 fő vett részt.

Terveink szerint a 8 órakor induló vonattal mentünk volna, de indulás előtt pár perccel a hangosbemondó tájékoztatott bennünket, hogy műszaki hiba miatt bizonytalan ideig nem közlekednek a vonatok Gyöngyös és Budapest között. Rövid tanácskozás után átsiettünk a buszmegállóba és két egymást követő busszal sikerült eljutnunk Budapestre.

Varázslatos előadást néztünk meg egy ukrán társulattól „Jégkirályság” címmel, mely izgalmas mesevilágba kalauzolt el bennünket egy látványos jégrevü show-műsor keretében. A lélegzetelállító mutatványokat előadó artistaművészek mellett voltak még bohócok, cuki kisállatok (papagájok, kutyusok) és a magyar cirkuszművészet világhírű képviselői a Rippel testvérek.

Nagy meglepetésünkre a szünetben finom teát, forralt bort és puncsot szolgáltak fel a közönségnek.

Előadás után óriási sétát tettünk a Városligetben és megnéztük az impozáns Magyar Zene Házát is, ahol kávéval frissítettük magunkat.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani 2019. októberi programajánló

A Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálat  programja: Figyelemfelhívó séta a mellrák ellen! Időpont: 2019. október 11. péntek 14 óra Helyszín:  Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Kossuth tér 24. Előadások és séta a város főutcáján! Stresszoldó csoportfoglalkozás: Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Magyar Rákellenes Liga Miskolci Alapszervezetének évzáró karácsonyi ünnepi rendezvénye

Helyszín: B.A.Z megyei központi kórház „Kápolnája” Időpont: 2022. december 14.-én (szerda) 10 óra Program: Köszöntőt  mondott Gecse Attila kórházi lelkész, Rozványi Balázs MRL elnöke Ünnepi műsor résztvevői voltak: Magyar Continentál Singers – Continentál Band és Olvass tovább...

Egyéb

A daganatos beteg pszichés aspektusai

Lelkünk gyógyítása is fontos a teljes gyógyuláshoz