A Gyöngyösi Alapszervezetbeszámolója

A Fővárosi Nagycirkuszba látogattunk el 2023. február 11-én, szombaton. A kissé kalandosan induló kirándulásunkon 44 fő vett részt.

Terveink szerint a 8 órakor induló vonattal mentünk volna, de indulás előtt pár perccel a hangosbemondó tájékoztatott bennünket, hogy műszaki hiba miatt bizonytalan ideig nem közlekednek a vonatok Gyöngyös és Budapest között. Rövid tanácskozás után átsiettünk a buszmegállóba és két egymást követő busszal sikerült eljutnunk Budapestre.

Varázslatos előadást néztünk meg egy ukrán társulattól „Jégkirályság” címmel, mely izgalmas mesevilágba kalauzolt el bennünket egy látványos jégrevü show-műsor keretében. A lélegzetelállító mutatványokat előadó artistaművészek mellett voltak még bohócok, cuki kisállatok (papagájok, kutyusok) és a magyar cirkuszművészet világhírű képviselői a Rippel testvérek.

Nagy meglepetésünkre a szünetben finom teát, forralt bort és puncsot szolgáltak fel a közönségnek.

Előadás után óriási sétát tettünk a Városligetben és megnéztük az impozáns Magyar Zene Házát is, ahol kávéval frissítettük magunkat.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Egészségnap Aszódon

180 fő vett részt a programon

Alapszervezetek

Rákellenes Világnap Miskolcon

2020-02-06 Rákellenes Világnapot tartott 2020. február 5-én a Miskolci Segítő Szolgálat. 60 fő vett részt az előadásokon, melyeknek a kórház orvosszállójának nagyterme adott otthont. A résztvevők a következő előadásokat hallgatták meg: Dr. Oross Endre osztályvezető Olvass tovább...

Alapszervezetek

Minden lépés számít

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete harmadik alkalommal szervezett figyelemfelkeltő gyaloglást a NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT Eresztvényben, a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Világgyalogló Nap eseményéhez kapcsolódva. A hat kilométeres vezetett túra indítása előtt önkénteseink a kilencvenhat fő regisztráltaknak Olvass tovább...