Rákellenes Világnap – 2023. február 04.

A Rákellenes Világnap alkalmából most nem egy közös nagy sétát szerveztünk, hanem ki-ki a lakókörnyezetében, külön kis csoportokban vagy egyedül sétált, de volt, aki otthonában tornászott, jógázott vagy egyéb mozgásos tevékenységet végzett.

Többen regisztráltunk, de inkább az otthoni mozgást választottuk, ugyanis kicsit elijesztett bennünket a meteorológiai jelentés, miszerint nagyon erős szél volt várható, sőt a Katasztrófavédelem arra intette a lakosságot, hogy maradjunk itthon. Sajnos sok helyen az országban nem volt alaptalan a figyelmeztetés.

Bízunk benne, hogy az idei Rákellenes Világnap szlogenjének üzenete „Méltányos ellátást mindenkinek – a megelőzéstől a rehabilitációig” minél szélesebb körben meghallgatásra, figyelemre talál.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Autóbuszos kirándulás a gyönyörű Cserhátban

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete 2021.06.17-én autóbuszos kirándulást szervezett Hollókőre és Garábra. A magyar népmesékbe illő tájon feledhetetlen napot töltöttünk el. Hollókő Ófalu volt a kezdő pont. Nagyon szívélyes fogadtatásban volt részünk: finom palóc túrós lepénnyel, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ligagyűlés Siófokon

2023. 10. 16. A Siófoki Alapszervezet tagjai mai napon megbeszélést tartottak az év hátralévő programjainak kivitelezéséről!    

Alapszervezetek

Előadások és séta a mellrák ellen Hatvanban

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete 10. alkalommal szervezett Figyelemfelhívó sétát 2018. október 12-én 14 órakor Hatvan város Fő utcáján. A rózsaszínbe öltöztetett Grassalkovich Művelődési Házban szép számmal megjelent vendégek színvonalas előadásokat hallhattak. Jó volt Olvass tovább...