Nagy kalandban, csodás élményben volt részük a MRL Salgótarjáni Alapszervezet tagjainak, akik vállalták, hogy a zord idő ellenére is meglátogatják az építészeti „Oscar díjjal” kitüntetett Zene Házát.

Először egy másfél órás profi tárlatvezetői épületsétán vettek részt, melynek során megismerhető volt a  Sou Fujimoto által tervezett formabontó épület természetbe álmodott koncepciója és annak zeneisége, amit kívül-belül magában rejt. Ezután a lenyűgöző  „Hangdimenziók – Zenei utazások térben és időben” című állandó kiállítás megtekintésére került sor, amely az európai és a magyar zene történetét mutatja be a zeneművészet születésétől napjaink popzenéjéig.

A kávézóban elfogyasztott finom kávé és süti után egy csodás élménnyel gazdagabban tért haza a kis csapat.

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

2020. decemberi programajánló

Vigyázzunk egymásra és magunkra! Tartsuk be a járványügyi előírásokat! Viseljünk maszkot és tartsunk megfelelő távolságot! Ne felejtkezzünk el a fertőtlenítésről sem! A Járványügyi szigorítások pontjainak megfelelően semmilyen kül- és beltéri programot nem szervezünk. Csak az online Olvass tovább...

Alapszervezetek

TB változások, megszűnő és átalakuló hivatalok – tájékoztatás Miskolcon

A Miskolci Alapszervezet tájékoztatta az érdeklődőket a 2017. évi TB változásokról, megszűnő és átalakuló hivatalokról, intézményi változásokról (OEP-NEAK,OTH,ONYF…)    

Egyéb

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – X.

2015. április 8-án (szerdán) 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját Kertesi Ingrid és növendékei dalestjére