Helyszín: B.A.Z megyei központi kórház „Kápolnája”

Időpont: 2022. december 14.-én (szerda) 10 óra

Program:

  • Köszöntőt  mondott Gecse Attila kórházi lelkész, Rozványi Balázs MRL elnöke
  • Ünnepi műsor résztvevői voltak: Magyar Continentál Singers – Continentál Band és a Fazekas utcai általános iskola és alapfokú Művészeti iskola növendékei, Vihula Mihajlo gitárművész,zeneszerző,tanár.Karácsonyi dalokat,verset hallgattunk, énekeltünk.
  • Közös beszélgetésre, karácsonyi történetek mesélésére és közös büfé programra került sor a BAZ megyei kórház “orvos könyvtárban”. Programjainkkal  örömöt és boldogságot vihettünk egymás életébe.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Meghívó Ságújfaluba gyöngyfűzésre – XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

Szeretettel meghívjuk Önt a XII. Európai Méhnyakrák Megelőzési Héthez kapcsolódva Ságújfalu Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola, a MRL Salgótarjáni Alapszervezete a NMKH SJH Hatósági Főosztály Népegészségügyi Osztálya és a Mályvavirág Alapítvány   rendezvényére A Művészeti Iskola zenei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Prosztataszűrés Siófokon

Az ÁNTSZ siófoki Járási Hivatala és a Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete ingyenes prosztataszűrést szervezett a siófoki 45-65 év közötti férfiak részére 2015. november 10-én és 19-én. A szűrésen 129 férfi vett részt, akiknek  egy Olvass tovább...

Alapszervezetek

Miskolciak kirándulása a Bükkben

Csodás réteken, fenséges bükkerdőben jártunk a hosszú hétvégén, Magyarország legszebb, legváltozatosabb hegységében, a Bükkben.