A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a korlátozások megszüntetése jóvoltából ismét megtarthatta évzáró adventi ünnepi rendezvényét 2022. november 25-én.

A jelenlévők köszöntése után verses, zenés ünnepi műsor volt a programon, majd meggyújtva a fény várásának első gyertyáját, egy perces néma csendben idéztük fel elveszett társaink arcát, közös emlékeinket. Ezután az elnök pezsgős pohárköszöntője következett: „Kívánom, hogy adassék meg nekünk a szeretet, a békesség szent ajándéka.

Jusson szép szóból, simogató, ölelő kezekből mindenkinek!

És az új esztendőre:„Adjon Isten egészséget,
kenyeret, bort, tehetséget,
tiszta szívet, éles elmét,
hitet adjon, s jó szerencsét!” 
 

A finom ebéd és házi sütemények elfogyasztása után gazdag tombola színesítette a programot, mely baráti beszélgetésekkel zárult.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Segítségnyújtás szociális kérdésekben

A Hatvani Alapszervezet felkérte a Szociális, Gyermekjóléti és Egészségügyi Szolgálat Igazgató helyettesét, Gulyás Beátát, hogy a 2019. évben életbe lévő új adó jogszabályokról tájékoztassa a résztvevőket. Időpont: 2019. március 21. Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Irodája,  Hatvan, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Adventi hangverseny Debrecenben

Szeretettel várunk mindenkit a hagyományos adventi hangversenyünkre 2015. december 9-én 15.30-tól a Szent József Gimnáziumba.