A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a korlátozások megszüntetése jóvoltából ismét megtarthatta évzáró adventi ünnepi rendezvényét 2022. november 25-én.

A jelenlévők köszöntése után verses, zenés ünnepi műsor volt a programon, majd meggyújtva a fény várásának első gyertyáját, egy perces néma csendben idéztük fel elveszett társaink arcát, közös emlékeinket. Ezután az elnök pezsgős pohárköszöntője következett: „Kívánom, hogy adassék meg nekünk a szeretet, a békesség szent ajándéka.

Jusson szép szóból, simogató, ölelő kezekből mindenkinek!

És az új esztendőre:„Adjon Isten egészséget,
kenyeret, bort, tehetséget,
tiszta szívet, éles elmét,
hitet adjon, s jó szerencsét!” 
 

A finom ebéd és házi sütemények elfogyasztása után gazdag tombola színesítette a programot, mely baráti beszélgetésekkel zárult.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

Húsvéti alkotások karantén idején

A Hatvani Alapszervezet tagjainak alkotása húsvétra. Ezek a gyönyörűségek érkeztek az önkéntes karanténból máig! Köszönjük

Alapszervezetek

A Gyöngyösi Alapszervezet júliusi programjai

2023.07.18. A Gyöngyösi Alapszervezet csapatából 18-an Budapestre vonatoztunk. Onnan Szentendrére hajóztunk tovább. A nagy melegben fagyiztunk, finom lángost és palacsintát ettünk. Nagyot sétáltunk a gyönyörű Óvárosban, ittunk a nagyon hideg és finom ivókútból, megnéztük a Olvass tovább...