A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a korlátozások megszüntetése jóvoltából ismét megtarthatta évzáró adventi ünnepi rendezvényét 2022. november 25-én.

A jelenlévők köszöntése után verses, zenés ünnepi műsor volt a programon, majd meggyújtva a fény várásának első gyertyáját, egy perces néma csendben idéztük fel elveszett társaink arcát, közös emlékeinket. Ezután az elnök pezsgős pohárköszöntője következett: „Kívánom, hogy adassék meg nekünk a szeretet, a békesség szent ajándéka.

Jusson szép szóból, simogató, ölelő kezekből mindenkinek!

És az új esztendőre:„Adjon Isten egészséget,
kenyeret, bort, tehetséget,
tiszta szívet, éles elmét,
hitet adjon, s jó szerencsét!” 
 

A finom ebéd és házi sütemények elfogyasztása után gazdag tombola színesítette a programot, mely baráti beszélgetésekkel zárult.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Egyéb

…három hónapom van hátra…

Kíváncsi a végére?Nézze velünk!

Alapszervezetek

Éves közgyűlés Siófokon

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. február 12-én megtartotta éves Közgyűlését. A nagyszámú tagság mellett körünkben üdvözölhettük Potocskáné Kőrösi Anita alpolgármester asszonyt. A 2015. évről szóló szakmai és pénzügyi beszámoló ismertetése, majd elfogadása után Olvass tovább...

Egyéb

Beszéljünk őszintén a bélbetegségekről.

A vastagbélszűrés fontossága, lehetőségei címmel tartotta májusi klub rendezvényét a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete és a Balassi Bálint Megyei Könyvtár Egészségklubja 14-én.