A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei közül számosan megjelentek 2022. szeptember 15-én, csütörtökön délelőtt az Eresztvényi Látogatóközpontban.

Ez volt az őszi nyitó rendezvényük és a közelgő Európai Sporthéthez csatlakozva  „Mozgással együtt a természetben!” szlogenje volt az eseménynek.

Természetesen a testmozgás nem hiányozhatott a programok közül.  A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgatták át ízületeiket, majd egy rövid túra következett.  Visszasétálva a látogatóközponthoz, az őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés, meglepetés tombola következett. A délelőttöt közös nyársalással folytatták.

Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni való is akadt bőven, hiszen nagy szükség van a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, a nyári élmények megosztására.

Az időjárás is kegyes volt, tiszta levegőn, napsütésben, gyönyörű természeti környezetben, jó volt látni a sok mosolygós arcot. Együtt mozdultak és tettek az egészségükért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

„Falevelek”  Rendhagyó könyvbemutató

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete egy rendhagyó könyvbemutatóra invitálta az érdeklődőket 2019. január 15-én. A könyv gyógyult vagy gyógyulófélben lévő daganatos betegek történeteit tartalmazza. Az érintettek saját megküzdésükről, testi-lelki harcaikról, győzelmeikről vallanak őszintén. Elmondják, ki és Olvass tovább...

Alapszervezetek

Testi-lelki feltöltődés Bakonyszücsön

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet tagjai szeptember 15-22. között immár negyedik alkalommal közös táborozáson vettek részt Bakonyszücsön egri és miskolci barátaikkal. “Sokan ismerősként üdvözöltük egymást, de az új táborozókkal is gyorsan barátságot kötöttünk a Olvass tovább...