A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei közül számosan megjelentek 2022. szeptember 15-én, csütörtökön délelőtt az Eresztvényi Látogatóközpontban.

Ez volt az őszi nyitó rendezvényük és a közelgő Európai Sporthéthez csatlakozva  „Mozgással együtt a természetben!” szlogenje volt az eseménynek.

Természetesen a testmozgás nem hiányozhatott a programok közül.  A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgatták át ízületeiket, majd egy rövid túra következett.  Visszasétálva a látogatóközponthoz, az őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés, meglepetés tombola következett. A délelőttöt közös nyársalással folytatták.

Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni való is akadt bőven, hiszen nagy szükség van a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, a nyári élmények megosztására.

Az időjárás is kegyes volt, tiszta levegőn, napsütésben, gyönyörű természeti környezetben, jó volt látni a sok mosolygós arcot. Együtt mozdultak és tettek az egészségükért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szeretetcsomagok átadása Mikulás napján

A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei hatodik éve készítenek  „szeretetcsomagokat a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak. Ünnepélyes keretek között a MRL Salgótarjáni Alapszervezet hét önkéntese Olvass tovább...

Alapszervezetek

Táplálkozási tanácsadás magas vérnyomásban szenvedőknek – 2.

Időpont:  2018. április 5. csütörtök 14 óra Előadó: Sándorné Buda Ildikó dietetikus, Hatvani Kórház Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi B.u.16.  Nővérszálló 1. em. A magas vérnyomásban szenvedő betegek diétájának általános jellemzője az energia- és konyhasóban szegény Olvass tovább...

Alapszervezetek

Stresszoldó klub Salgótarjánban

A Stresszoldó Klub vendége 2016. április 25-én dr. Balaskó Annamária természetgyógyász orvos, foglalkozás-egészségügyi orvos, hagyományos kínai orvos volt. Ismét érdekes témát, és főnként előadót találtunk a Stresszoldó Klub foglalkozására. Vendégünk, dr. Balaskó Annamária maga is Olvass tovább...