A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei közül számosan megjelentek 2022. szeptember 15-én, csütörtökön délelőtt az Eresztvényi Látogatóközpontban.

Ez volt az őszi nyitó rendezvényük és a közelgő Európai Sporthéthez csatlakozva  „Mozgással együtt a természetben!” szlogenje volt az eseménynek.

Természetesen a testmozgás nem hiányozhatott a programok közül.  A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgatták át ízületeiket, majd egy rövid túra következett.  Visszasétálva a látogatóközponthoz, az őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés, meglepetés tombola következett. A délelőttöt közös nyársalással folytatták.

Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni való is akadt bőven, hiszen nagy szükség van a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, a nyári élmények megosztására.

Az időjárás is kegyes volt, tiszta levegőn, napsütésben, gyönyörű természeti környezetben, jó volt látni a sok mosolygós arcot. Együtt mozdultak és tettek az egészségükért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Balatoni Szezonnyitó Siófokon

Balatoni Szezonnyitóvolt 2017. június 3-án, Siófokon. Dr. Lengyel Róbert ünnepi beszéde előtt Peller Károly operett énekesnek adta át a Kálmán Imre emlékplakettet, Kálmán Imre üdvözlőtáblát avattak a vasútállomás előtti parkban és ünnepi menet vonult zászlóforgatók Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kirándulás a Budai Várba

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK tagjai a Budai várba kirándultak augusztus 12-én. A kiránduláson résztvevők közül volt, aki még nem volt a várban. Végigsétáltunk a Szentháromság térig, a Szent István királyunk lovas szobráig, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségnap a Madách Imre Városi Könyvtárban Balassagyarmaton

A Tarjáni Szabadidősport Klub felkérést kapott a Madách Imre Városi Könyvtártól egy egészségnap megszervezésére 2018.október 16-ra. Zeke Judit dietetikus a kiegyensúlyozott táplálkozásról, mint az egészséges életmód egyik alappilléréről „Mit, mikor, mennyit?”, Félegyházi Évi személyi edző Olvass tovább...