A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei közül számosan megjelentek 2022. szeptember 15-én, csütörtökön délelőtt az Eresztvényi Látogatóközpontban.

Ez volt az őszi nyitó rendezvényük és a közelgő Európai Sporthéthez csatlakozva  „Mozgással együtt a természetben!” szlogenje volt az eseménynek.

Természetesen a testmozgás nem hiányozhatott a programok közül.  A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgatták át ízületeiket, majd egy rövid túra következett.  Visszasétálva a látogatóközponthoz, az őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés, meglepetés tombola következett. A délelőttöt közös nyársalással folytatták.

Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni való is akadt bőven, hiszen nagy szükség van a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, a nyári élmények megosztására.

Az időjárás is kegyes volt, tiszta levegőn, napsütésben, gyönyörű természeti környezetben, jó volt látni a sok mosolygós arcot. Együtt mozdultak és tettek az egészségükért.

Kapcsolódó bejegyzések

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Gyalogtúra Hatvan környékére

március 11-én 12 km-es távot tettünk meg, szint 75 méter, menetidő 4 óra. Túravezető: Mike Attila A túránk útvonala:  1.sz Általános Iskola  – Zagyva töltés – Laktanya sarka – Peres-tehenészet – Pálinka főzde – Kisgombos pihenő Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészségmegőrzés a nőgyógyász szemével

A MRL Egri Alapszervezet szeretettel várja az érdeklődőket 2020 március 3-án 8 órakor az Eszterházi Károly Egyetem Érsekkerti épületében (Eger, Klapka György u. 12.) dr. Rozs László szülész-nőgyógyász előadására.

Alapszervezetek

Májusfa és anyák napja Gödöllőn

Hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület idén újra megrendezte az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál. Ebben az évben május 1-én, vasárnap 16.00 órára kaptunk meghívást. Az ünnepségen köszöntőt mond Six Edit és Szabó Csaba, Olvass tovább...