A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei közül számosan megjelentek 2022. szeptember 15-én, csütörtökön délelőtt az Eresztvényi Látogatóközpontban.

Ez volt az őszi nyitó rendezvényük és a közelgő Európai Sporthéthez csatlakozva  „Mozgással együtt a természetben!” szlogenje volt az eseménynek.

Természetesen a testmozgás nem hiányozhatott a programok közül.  A regisztrációt követően először közös kondicionáló tornával mozgatták át ízületeiket, majd egy rövid túra következett.  Visszasétálva a látogatóközponthoz, az őszi eseményeinkkel kapcsolatos egyeztetés, meglepetés tombola következett. A délelőttöt közös nyársalással folytatták.

Az összejövetel jó hangulatban telt, és megbeszélni való is akadt bőven, hiszen nagy szükség van a személyes találkozásokra, beszélgetésekre, a nyári élmények megosztására.

Az időjárás is kegyes volt, tiszta levegőn, napsütésben, gyönyörű természeti környezetben, jó volt látni a sok mosolygós arcot. Együtt mozdultak és tettek az egészségükért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szűrési nap Kerekharaszton

A Kerekharaszti Alapszervezet 2023. május 11-én szűrési napot szervezett az Községházán és a Közösségi házban. A méhnyakszűrést dr. Gulyás Zoltán  szülész-nőgyógyász onkológus végezte, aki a hölgyeknél a mell- illetve a bőr vizsgálatára is sort kerített.  A férfiak Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei a Lánchídi sétán

„Minden nő számít” jelmondattal rendezte meg 2019.09.29-én hagyományosan a mellrák elleni figyelemfelkeltő rendezvényét az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület. Szervezetünkből a tavalyi évhez hasonlóan tizenhatan vettek részt az eseményen és segítettek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Globeathon – iskolai előadás Miskolcon a női daganatokról

Szeptember-október hónapban a világ számos országában tartanak Globeathon rendezvényeket, hosszabb sétát, egyéb programokat, felhívva a figyelmet a nőgyógyászati daganatok elleni küzdelem fontosságára, a nemzetközi összefogás jelentőségére. A rendezvény egy nemzetközi nőgyógyászati rákellenes összefogás része, melyből Olvass tovább...