A nyári szünet után megtartottuk soron következő taggyűlésünket szeptember 5-én hétfőn, melyen értékeltük, felidéztük az elmúlt időszak eseményeit, programjait és megbeszéltük a ránk váró feladatokat. A taggyűlésen 40 fő volt jelen.

Megállapítottuk, hogy igen tevékeny nyár van mögöttünk, többek között szűrővizsgálatokat szerveztünk, továbbra is szívügyünknek tekintjük az Örökmozgók és a Tízezer lépés programot, melyeknek kapcsán rendszeresen túrákon, kirándulásokon vettünk részt, látogattuk beteg társainkat, segítettük felépülésüket.

Legközelebbi fontos feladatunk a Limfóma Világnapja (szeptember 15) alkalmából egy városi szintű kerékpáros, figyelemfelhívó megemlékezés szervezése, együttérezve e betegségben szenvedőkkel. A rendezvény helyszínéül ismét Gyöngyös főterét választottuk, melyre a lakosságot is várjuk (Meghívó mellékelve) szeptember 23-án, pénteken.

Másik fontos esemény, amire már most készülnünk kell az a rózsaszín, figyelemfelkeltő séta az emlőrák korai felismerésének fontosságára. Ez szintén városi szintű rendezvény lesz október 7-én, pénteken. A dekoráció elkészítésének időpontját szeptember 26-ra tűztük ki.

Tagtársunk felhívta a figyelmet, hogy a Gyöngyösön működő Merjünk Sérülten Mozogni Egyesület vezetősége szívesen látja tagjainkat a gerinctorna foglalkozásaikon, egy héten két alkalommal.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív foglalkozás Hatvanban

Mai kreatív klubfoglalkozásunk kincse! Mosolygós arcocskája  minket is jókedvre derített.

Alapszervezetek

World Cancer Walk – Rákellenes Világséta Salgótarjánban

A Relay for Life, amely egy, daganatos betegségek ellen küzdő amerikai egyesület, második alkalommal hirdette meg a World Cancer Walk-ot, azaz a Rákellenes Világsétát, melyen a tavalyi évhez hasonlóan a MRL Salgótarjáni Alapszervezete  is részt Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nőnapi rendezvény középpontban a minden korban és élethelyzetben megtartható nőiességről

A MRL Salgótarjáni Alapszervezete 2016. március 08-án ünnepi rendezvényt szervezett a Nemzetközi Nőnap alkalmából, melynek színhelye a Balassi Bálint Megyei Könyvtár volt. Vendégeink voltak: Dr Tóthné Lacza Zsuzsanna, az Anita Hungária Kft. ügyvezető igazgatója, Kovács Olvass tovább...