Tagjaink közül néhányan, a beharangozott rossz idő ellenére, túrázni mentek szeptember 4-én, ami alapjában véve egy rendhagyó túra volt, hiszen ez nem szerdára, hanem vasárnapra esett.

Ezúton most egy könnyedebb kirándulást választottak, mégpedig Mátraházáról, a nagy parkolóból indulva dél irányba a sárga + jelzésű turistaúton a Sástóig, érintve a Farkas-kutat, ahol egy kis pihenőt tartottak.

A túra útvonala a Sástótól a Rákóczi forrás felé vezetett, majd a Máriácska kegyhelynél egy kicsit elidőzve érkeztek Mátrafüredre.

A kezdeti kis esőtől eltekintve ez is egy testileg, lelkileg feltöltődős nap volt.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Ön választ, mi segítünk – Tesco pályázat

2020-0-23 A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet és Segítő Szolgálata 2019 októberében meghirdetett „Ön választ, mi segítünk” program hetedik fordulójában pályázott. Megnyertük és március 17-én átvehettük immár második alkalommal a 400 000 Ft-os fődíjat! Alapszervezetünk Olvass tovább...

Alapszervezetek

A táplálkozás szerepe – Gödöllő

Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban (2100 Gödöllő, Dózsa út 8.) Időpont: 2019. március 27 Téma: A táplálkozás szerepe Előadó: : Dr Kiss Éva belgyógyász- diabetológus Beszélgetőtársa Olvass tovább...