Tagjaink közül néhányan, a beharangozott rossz idő ellenére, túrázni mentek szeptember 4-én, ami alapjában véve egy rendhagyó túra volt, hiszen ez nem szerdára, hanem vasárnapra esett.

Ezúton most egy könnyedebb kirándulást választottak, mégpedig Mátraházáról, a nagy parkolóból indulva dél irányba a sárga + jelzésű turistaúton a Sástóig, érintve a Farkas-kutat, ahol egy kis pihenőt tartottak.

A túra útvonala a Sástótól a Rákóczi forrás felé vezetett, majd a Máriácska kegyhelynél egy kicsit elidőzve érkeztek Mátrafüredre.

A kezdeti kis esőtől eltekintve ez is egy testileg, lelkileg feltöltődős nap volt.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rajzpályázat eredményhirdetés Debrecenben

Az adventi hangverseny keretében került sor az „Élj egészségesen” rajzpályázat eredményhirdetésére. Díjazásban részesültek: A Dr. Kettesy Aladár Látássérültek Iskolájának tanulói (Mohácsi Petra, Kiss Natalia Színtia, Deák Barbara), A Vénkerti Általánnos Iskola tanulói (Rinyu Anna, Kiss Olvass tovább...

Alapszervezetek

Meghívó a nagyatádi Rózsaszín Szalagos rendezvényre

Tisztelettel meghívjuk Önt és családját 2017. október 19-én (csütörtökön) Rózsaszín Szalagos  rendezvényünkre. Gyülekező a parkban a zenepavilonnál 15.30-tól, séta 16.00 órától. 17:00 órától a SZC Nagyatádi Szakképző Iskola aulájában folytatódik a program: Üdvözlés – Szerecz Olvass tovább...