Tagjaink közül néhányan, a beharangozott rossz idő ellenére, túrázni mentek szeptember 4-én, ami alapjában véve egy rendhagyó túra volt, hiszen ez nem szerdára, hanem vasárnapra esett.

Ezúton most egy könnyedebb kirándulást választottak, mégpedig Mátraházáról, a nagy parkolóból indulva dél irányba a sárga + jelzésű turistaúton a Sástóig, érintve a Farkas-kutat, ahol egy kis pihenőt tartottak.

A túra útvonala a Sástótól a Rákóczi forrás felé vezetett, majd a Máriácska kegyhelynél egy kicsit elidőzve érkeztek Mátrafüredre.

A kezdeti kis esőtől eltekintve ez is egy testileg, lelkileg feltöltődős nap volt.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kreatív Klubfoglalkozás

A Hatvani Segítő Szolgálat beszámolója                   Időpont: 2022.november 17. Vezető: Poórné Mike Éva Klubtagjaink nagy örömmel és várakozással várták Poórné Mike Évikét, hogy milyen ötlettel érkezik mai foglalkozásra! Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség nap Halápon

A Debreceni Segítő Szolgálat beszámolója Csatlakoztunk a Halápi Egészségnap programjához 2023. április elsején szombaton. Nem áprilisi tréfa volt…bár remek, vidám volt a hangulat. Haláp Debrecen melletti kis település, azonban a lakosok lelkesedése határtalan. Hatalmas sikere volt Olvass tovább...