A Procter and Gamble “Segíts te is” jótékonysági akciót bonyolított le a  Rossmann üzletekben. Azok a vásárlók, akik  Pantene hajápolási termékeket vettek, vásárlásukkal hozzájárultak a mellrákkal érintett, kemoterápiás kezelés következtében hajukat elveszített nőknek paróka megvételének anyagi segítéséhez.

Az akció bevételét az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület kapta. A befolyt összegből az Egyesület 200 000 Forintot a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének utalt át, hogy azzal a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztály érintett betegeinek ellátását segítse.

Mivel  az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület jóvoltából 2022. márciusában 52 darab Gisella Mayer márkájú parókát tudtunk átadni az Onkológiai osztály betegei részére, amelyből még most is van készleten bőven, így a felajánlott összegből a hajukat veszített érintetteknek kemoterápiás turbánt, fejkendőt, fejpántot vásároltunk, annál is inkább, mert ebben az embert próbáló melegben megterhelő a parókaviselés és van akinek olyan érzékeny a fejbőre, hogy nem tud parókát viselni.  A tetszetős, jó minőségű anyagból készült kiegészítők segíthetnek elviselhetőbbé tenni a betegút nehéz folyamatát, lelkileg erősíteni az oly fontos nőiesség érzésének megtartását.

Az osztály részére az adomány átadására 2022. augusztus 24-én került sor.

Köszönjük a betegek nevében is az Egyesület támogatását, köszönjük, hogy ismét segíthettünk!

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Örökmozgók Kerékpáros Országjárás – Sárszentágota

A Sárszentágotati Alapszervezet szeretettel hívja az érdeklődőket Örökmozgók Kerékpáros Országjárás programjára. Időpont: 2019. június 16. Program: Az országjáró kerékpárosok fogadása és kerékpáros felvonulás a Kultúrház parkolójához Gyülekező a Deák Ferenc u. Május 1. utca sarkánál Olvass tovább...

Alapszervezetek

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat 2019. januári programja

Újjászületés Debrecen Rehabilitációs Táncklub január 9.-től minden szerdán 9 órától Helyszín: Estella Hastánc Stúdió Debrecen Rákóczi u. 60.  Női Egészségmegőrző torna január 11-től minden pénteken 16 órától  Helyszín: Szent József Gimnázium Debrecen, Szent Anna u. Olvass tovább...