https://www.googletagmanager.com/gtag/js?id=AW-944547125

Az Egri Alapszervezet tagjai a július 12-ei rendezvényén csapatépítő tréninget szervezett Fűrné Mosoni Anita alapszervezeti elnök.

Ismerjük meg magunkat és egymást – ez volt a délutáni foglalkozás gondolatmenete. A tréning célja, hogy a klubtagok más oldalról ismerjék meg egymást.

A délután kezdeteként olyan jellemzőt kellett mondani mindenkinek magáról, amiben Ő egyetlen. Ebben a kis játékban olyan dolgok is előtérbe kerültek, melyek eddigi beszélgetések során soha. Majd önismeret, önértékelés és társértékelés volt a feladat és a beszélgetés tárgya. A harmadik jelentős momentum a bizalom jellemzőinek feltárása és közös jellemző keresése volt. Végezetül a barátság fogalmát jártuk körbe különböző csoportfeladatokkal.

A tagok az első néhány perc után belehelyezkedtek a tréningre jellemző aktív feladatmegoldásba, csoportmunkába, gondolkodásba. Egyre felszabadultabban beszélgettek, nevettek, fogalmaztak meg pozitív gondolatokat egyénileg és csoportban. Tartalmas délután volt.

Fűrné Mosoni Anita
elnök
Egri Alapszervezet

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hitünk szerepe a gyógyulásban

Időpont: 2015. november 26. 14 óra Előadó: Brazda Judit, a Hatvani Kórház lelki gondozója Helyszín: Hatvani Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi Bálint.u.16. “Ha hitben járunk,akkor a nyugalom helyén vagyunk. A hit örömmel és békességgel jár együtt. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Salgótarjánban önkéntesek is segítettek a 44. Országos Elsősegélynyújtó Verseny Megyei Válogatóján

A Magyar Vöröskereszt ebben az évben 44. alkalommal hirdette meg országos elsősegélynyújtó versenyét, melynek megyei megmérettetésére 2016. május 6-án került sor. A tizenhét állomásból egyet, immár negyedik alkalommal  a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!