Az Egri Alapszervezet tagjai a július 12-ei rendezvényén csapatépítő tréninget szervezett Fűrné Mosoni Anita alapszervezeti elnök.

Ismerjük meg magunkat és egymást – ez volt a délutáni foglalkozás gondolatmenete. A tréning célja, hogy a klubtagok más oldalról ismerjék meg egymást.

A délután kezdeteként olyan jellemzőt kellett mondani mindenkinek magáról, amiben Ő egyetlen. Ebben a kis játékban olyan dolgok is előtérbe kerültek, melyek eddigi beszélgetések során soha. Majd önismeret, önértékelés és társértékelés volt a feladat és a beszélgetés tárgya. A harmadik jelentős momentum a bizalom jellemzőinek feltárása és közös jellemző keresése volt. Végezetül a barátság fogalmát jártuk körbe különböző csoportfeladatokkal.

A tagok az első néhány perc után belehelyezkedtek a tréningre jellemző aktív feladatmegoldásba, csoportmunkába, gondolkodásba. Egyre felszabadultabban beszélgettek, nevettek, fogalmaztak meg pozitív gondolatokat egyénileg és csoportban. Tartalmas délután volt.

Fűrné Mosoni Anita
elnök
Egri Alapszervezet

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Közgyűlés és faültetés Borsodnádasdon

KÖZGYŰLÉS Éves közgyűlésünket 2019. február 26-án tartottuk, amelyet a Borsodnádasdi Mesekert Óvoda műsorával kezdtünk. Nagyon aranyosak volt a csöppségek, és megteremtették a kellő hangulatot a program folytatásához. Táncuk legvégén megtornáztattak minket is. Ezután folytattuk a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra Mátrafüredre

Mátrafüredre túráztak a Gyöngyösi Alapszervezet tagjai 2018. november 10-én. A túra után pihenésképpen tornáztunk, majd nyársaltunk.