Az Egri Alapszervezet tagjai a július 12-ei rendezvényén csapatépítő tréninget szervezett Fűrné Mosoni Anita alapszervezeti elnök.

Ismerjük meg magunkat és egymást – ez volt a délutáni foglalkozás gondolatmenete. A tréning célja, hogy a klubtagok más oldalról ismerjék meg egymást.

A délután kezdeteként olyan jellemzőt kellett mondani mindenkinek magáról, amiben Ő egyetlen. Ebben a kis játékban olyan dolgok is előtérbe kerültek, melyek eddigi beszélgetések során soha. Majd önismeret, önértékelés és társértékelés volt a feladat és a beszélgetés tárgya. A harmadik jelentős momentum a bizalom jellemzőinek feltárása és közös jellemző keresése volt. Végezetül a barátság fogalmát jártuk körbe különböző csoportfeladatokkal.

A tagok az első néhány perc után belehelyezkedtek a tréningre jellemző aktív feladatmegoldásba, csoportmunkába, gondolkodásba. Egyre felszabadultabban beszélgettek, nevettek, fogalmaztak meg pozitív gondolatokat egyénileg és csoportban. Tartalmas délután volt.

Fűrné Mosoni Anita
elnök
Egri Alapszervezet

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Zuglóba, az ország első japánkertjébe

A Hatvani Alapszervezet beszámolója A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének tagjai közül páran május 25-én zuglói japánkertbe látogattak el, mely a  VM KASZK – Varga Márton Kertészeti és Földmérési Szakképző Iskola udvarán található. Végigsétáltunk a gyönyörű udvaron, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Add tovább a mosolyod! – Presszó 4. Gödöllői Alapszervezet

Nagyon hasznos és jó hangulatban telt az október 3-ai összejövetelünk. Vendégünk volt dr. Mangó Gabriella háziorvos-természetgyógyász. Elnök asszonyunk bemutatta egyéb közéleti tevékenységet is (költő-író) végző orvos-természetgyógyászt, aki beszámolt sokoldalú munkájáról. Ezt követően elnökünk, Vajek Andrea felvetette, Olvass tovább...