A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Az elmúlt héten szerencsések voltunk, mert több programból is válogathattunk. A szokásos szerdai napon, május 18-án a sétával egybekötött fürdőzést választottuk.

Ezúttal megyeszékhelyünkre, a hangulatos, ligetes környezetben lévő Egri Termálfürdőbe látogattunk el, mely hazánk egyik legszebb fürdőhelye. A fürdő Eger legnagyobb parkja a csodálatos Érsekkert közvetlen közelében található. Több gyógyvizes medencével (kétféle gyógyvízzel, radonos és kénes), felnőtt és gyermek élménymedencékkel, úszómedencével, dögönyözővel, szezonális gyermek medencékkel, rendelkezik. Mi ezúttal a kénes gyógyvíz jótékony hatását élveztük.

Ugyanezen a napon 17 órakor már a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban kedvenc kézilabda csapatunk a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának drukkolhattunk, akik szoros csatában egygólos vereséget szenvedtek Budakalász csapatától.

21-én is remek programban volt része tagságunk egy részének, a Tar községben lévő Buddha Parkba a Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkba kirándultak és megtekintették többek között a Kőrösi Csoma Sándor emlékére emelt kegyeleti emlékművet a Békesztúpát és Múzeumot.

Igen tartalmas hetet tudhatunk magunk mögött és reméljük, hogy hasonló szép programok várnak ránk a jövőben is.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Testi-lelki feltöltődés a természet erejével

  A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete 2016. június 07-én tartotta a nyári szünet előtti utolsó szabadtéri programját a salgótarjáni Tó Strandi Gyermektáborban, immár hatodik éve hagyományosan a három felvidéki megyeszékhely képviselőivel. A gyönyörű környezetben Olvass tovább...

Alapszervezetek

Tabi vízitorna

A Tabi Alapszervezet beszámolója Könnyed vízi torna a tabi uszodában. Végre beindultunk, találkozhattunk! Gyertek többen!