A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Az elmúlt héten szerencsések voltunk, mert több programból is válogathattunk. A szokásos szerdai napon, május 18-án a sétával egybekötött fürdőzést választottuk.

Ezúttal megyeszékhelyünkre, a hangulatos, ligetes környezetben lévő Egri Termálfürdőbe látogattunk el, mely hazánk egyik legszebb fürdőhelye. A fürdő Eger legnagyobb parkja a csodálatos Érsekkert közvetlen közelében található. Több gyógyvizes medencével (kétféle gyógyvízzel, radonos és kénes), felnőtt és gyermek élménymedencékkel, úszómedencével, dögönyözővel, szezonális gyermek medencékkel, rendelkezik. Mi ezúttal a kénes gyógyvíz jótékony hatását élveztük.

Ugyanezen a napon 17 órakor már a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban kedvenc kézilabda csapatunk a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának drukkolhattunk, akik szoros csatában egygólos vereséget szenvedtek Budakalász csapatától.

21-én is remek programban volt része tagságunk egy részének, a Tar községben lévő Buddha Parkba a Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkba kirándultak és megtekintették többek között a Kőrösi Csoma Sándor emlékére emelt kegyeleti emlékművet a Békesztúpát és Múzeumot.

Igen tartalmas hetet tudhatunk magunk mögött és reméljük, hogy hasonló szép programok várnak ránk a jövőben is.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Fürdőzés Bükkszéken

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Kis csapatunk úgy döntött, hogy az április 27-i szerdát nem túrázással töltjük, hanem – gondolva azokra a társainkra, akik valamilyen oknál fogva nem tudnak túrázni – ismét fürdőzni megyünk Bükkszékre. Ezúttal Olvass tovább...

Alapszervezetek

Önkéntesképzés Salgótarjánban

“Az élet egyik legszebb jutalma, hogy miközben az ember másokon segít, egyben önmagán is segít.” A MRL Salgótarjáni Alapszervezete 2019. február 6-8-án önkéntesképző tanfolyamot tartott a Szent Lázár Megyei Kórház előadótermében, huszonöt jelentkező részvételével. A Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kék séta Pusztaszabolcson

A posztatadaganat szűrésre felhívás jegyében 2017. november 11-én kék sétát tartott a Pusztaszabolcsi Alapszervezet. A séta után Csordásné dr. Juhász Judit tartott előadást a szűrés fontosságáról.