A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Az elmúlt héten szerencsések voltunk, mert több programból is válogathattunk. A szokásos szerdai napon, május 18-án a sétával egybekötött fürdőzést választottuk.

Ezúttal megyeszékhelyünkre, a hangulatos, ligetes környezetben lévő Egri Termálfürdőbe látogattunk el, mely hazánk egyik legszebb fürdőhelye. A fürdő Eger legnagyobb parkja a csodálatos Érsekkert közvetlen közelében található. Több gyógyvizes medencével (kétféle gyógyvízzel, radonos és kénes), felnőtt és gyermek élménymedencékkel, úszómedencével, dögönyözővel, szezonális gyermek medencékkel, rendelkezik. Mi ezúttal a kénes gyógyvíz jótékony hatását élveztük.

Ugyanezen a napon 17 órakor már a Dr. Fejes András Sport- és Rendezvénycsarnokban kedvenc kézilabda csapatunk a HE-DO B. Braun Gyöngyös csapatának drukkolhattunk, akik szoros csatában egygólos vereséget szenvedtek Budakalász csapatától.

21-én is remek programban volt része tagságunk egy részének, a Tar községben lévő Buddha Parkba a Kőrösi Csoma Sándor Emlékparkba kirándultak és megtekintették többek között a Kőrösi Csoma Sándor emlékére emelt kegyeleti emlékművet a Békesztúpát és Múzeumot.

Igen tartalmas hetet tudhatunk magunk mögött és reméljük, hogy hasonló szép programok várnak ránk a jövőben is.

Tóth Lászlóné
MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Kirándulás Zalára

A Tabi Alapszervezet tagjai Zalára kirándultak, ahol megnézték a Zichy Mihály Emlékházat is.  

Alapszervezetek

Szentmise a Betegek Világnapja alkalmából Salgótarjánban

Szent II. János Pál pápa kezdeményezésére 1993-tól február 11. a Betegek Világnapja. A világnap célja, hogy „Isten egész népe kellő figyelmet szenteljen a betegeknek, segítse elő a szenvedés megértését.”. A MRL Salgótarjáni Alapszervezet az előző Olvass tovább...