A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi Stresszoldó Klubjának felkért előadója Vitek Imola, a Szent Lázár Megyei Kórház gyógytornásza volt.

Az egyórás programban először nagyon érthető, színvonalas vetítettképes előadást hallhattunk a Sarzs 2 vírusról, az általa okozott betegségről, annak terápiás lehetőségeiről, kiemelten a betegség alatti és utáni légzés támogatásról. A szakember több hónapot töltött el a Covid intenzív osztályon, ahol tapasztalatot szerzett a lehetséges kezelésekről, a légzés könnyítéséről és sok praktikus tanáccsal ellátta a hallgatóságot.

Számos kérdés érkezett a hallgatóság felől is, a betegség utókezelési lehetőségeivel kapcsolatban, melyekre készségesen válaszolt.

A program a gyógytornász által vezetett közös légző tornával zárult.

Nagyon aktuális, hasznos és élvezetes program volt, köszönjük a felkészült előadónak!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

10 ezer lépés a Tátrában

42 fő, 7 nap, 88 km. Több mint 10 ezer lépés a Lengyel és a Bélai Tátrában. Csodálatos helyeken, esőben, jó időben kéz és lábtörés nélkül. Sikerült az Egri Alapszervezet tagjainak!

Alapszervezetek

XIV. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a NMKH Népegészségügyi Főosztályával és a Salgótarjáni Mályvavirág Pont önkénteseivel 2020. február 19-én figyelemfelkeltő rendezvényt szervezett, csatlakozva a Mályvavirág Alapítvány országos figyelemfelhívó kampányához a XIV. Európai Méhnyakrák Megelőzési Hét” Olvass tovább...

Alapszervezetek

Good Food Gödöllőn

Helyszín:„Mi újság V.An? Irodalmi kávézó a Gödöllői Városi Könyvtárban (2100 Gödöllő, Dózsa út 8.) Időpont: 2019. június 26. Téma: BBC Good Food GDL Előadó: Szemere Katalin főszerkesztő A mai napon a presszó szerdánkat a nemrég Olvass tovább...