A MRL Salgótarjáni Alapszervezet májusi klubfoglalkozás témája személyi biztonságunk megvédése volt.

A Balassi Bálint Megyei Könyvtár Klubtermében 2022. május 10-én a felkért előadó, Kiss Andrea rendőr alezredes, nyomozó nagyon érdekes, figyelemfelkeltő előadást tartott. Számos személyes tapasztalatát mesélte el az emberek elkövethető viselkedési hibáiról, amelyeket az „unokázós” vagy egyéb csalók, zsebtolvajok kihasználnak ezáltal megkárosítva sok embert.

Az elmondottakat egy rövidfilm levetítésével is szemléltette. A program végig interaktív volt, az előadó irányította kérdés-felelet formájában.

Nagyon sok hasznos praktikát, tanácsot hallhattunk, láthattunk, amelyeket alkalmazva sikeresen védekezhetünk a személyi biztonságunkat veszélyeztetőkkel szemben.

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Somogy megyei vezetők összejövetele

A Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete 2016. június 29-én  –hagyományainak megfelelően – tartotta a Somogy megyei alapszervezetek vezetőinek összejövetelét, amelyet évente két alkalommal szervez meg. A Liga részéről jelen voltak  Strommer Pálné és Gál Imre vezetőségi Olvass tovább...

Alapszervezetek

VII. Szent Agáta Nap Sárszentágotán – “ma is a vértanúk korát éljük”

Sárszentágota Község Önkormányzata és a Magyar Rákellenes Liga Sárszentágotai Alapszervezete rendezte meg immár hetedik alkalommal a Szent Ágota Napot. Szent Ágota az emlőbetegek védőszentje, akihez fohászkodva gyűltek össze az ország számos pontjáról érkező zarándokok a Olvass tovább...