A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

Május hónap első szerdáján (4-én)– kis csapatunkkal – sikerült ismét egy csodálatos helyre eljutnunk. Újra és újra elcsodálkozunk, hogy mennyi szépség van szinte a közvetlen közelünkben. Ezúttal az „Apci tengerszemhez”, más néven Széleskő-bányatóhoz látogattunk el.

Apc Gyöngyöstől 22 kilométerre a Zagyva folyó völgyében elhelyezkedő kis falu, melynek az északkeleti szélén található ez a festői szépségű bányató. A túraútvonal első része kicsit emelkedve indult, de feljebb érve szinte sík terepen egy erdei ösvényen keresztül értük el a lenyűgözően szép tengerszemet, amelyet 10-15 méteres sziklafalak vesznek körül. Nem tudtunk betelni a különleges hangulatú látvánnyal, ami fogadott bennünket.

Egy kis időre letelepedtünk és miután kigyönyörködtük magunkat itt fogyasztottuk el jól megérdemelt ebédünket.

Visszafelé sietnünk kellett, hogy elérjük az Apcról Gyöngyösre induló autóbuszjáratot s közben jóleső érzés töltött el bennünket, hogy megint felfedeztünk magunknak egy csodát.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

A szívbetegségek és a daganatellenes kezelések – Egerben

A MRL Egri Alapszervezete előadást szervez A szívbetegség és a daganatellenes kezelések címmel Előadó: Dr. Hanis Béla kardiológus főorvos Időpont: 2019. február 12. Helyszín: Markhot Ferenc Kórház Refektóriuma

Alapszervezetek

Orchidea Egészségnap Egerben

A Keviko Prevenció Védőnői Szolgálató Kft. szervezésében Orchidea egészségnapra várunk minden kedves érdeklődőt. Helyszín: Eger, Barkóczy u. 15. Időpont: 2018.03.09. Ingyenes szűrések (vérnyomás, vércukor, koleszterin, valamint korlátozott számban 50 év feletti férfiaknak PSA)

Alapszervezetek

Kreatív foglalkozás Hatvanban

2020-06-25 Kreatív csoportfoglalkozás 1/1 Időpont: 2020. június 24.  14 óra Helyszín: Segítő Szolgálat Hatvan, Balassi Bálint u. 16. Nővérszálló 1. em. A Hatvani Segítő Szolgálatunk kreatív foglalkozásán résztvevők már az őszi rendezvényeink díszítő elemeit készítették Olvass tovább...