Hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület idén újra megrendezte az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál.

Ebben az évben május 1-én, vasárnap 16.00 órára kaptunk meghívást.
Az ünnepségen köszöntőt mond Six Edit és Szabó Csaba, a GdCKE elnöke, valamint Pataki Pál, a Gödöllői Városi Nyugdíjas Egyesület elnöke, akik a Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezet tagjai is egyúttal. Műsorral kedveskedtek a Gödöllői Gubancolók Színjátszó csoport tagjai.
A Világbéke Gong megszólaltatása után elsétáltunk a 2018-ban ültetett Ginkgo Biloba ÉLETfánkhoz, hogy májusfává díszítsük fel.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Túra a Kárméluskához

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Csodálatos túrát tettünk néhány tagtársammal 2021. november 10-én a Gyöngyöshalász határában található Kármelhegyi Boldogasszony-kápolnához. A kápolna 1750-ben épült, az idősebbek Kárméluska néven ismerik. 1781-ben lebontották, 1794-ben Hamar Ferenc földesúr építtette újra, Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ízelítő rendszeres összejöveteleinkből Miskolcon

Ha kedd, akkor asszonytorna:   Minden hónap első szerdája a gégeműtöttek klubnapja (most szülinappal):   Minden héten szerdán beszédtanulás gégeműtötteknek:

Alapszervezetek

Vérszegénység kezelése – orvos-beteg találkozó Miskolcon

  A legutóbbi orvos beteg találkozónk témája a vérszegénység tünetei, okai és a lehetséges kezelési módok voltak. Külön szó volt a daganatos betegek vérszegénységéről. A WHO szerint a világon a vashiány a leggyakoribb ásványianyag-hiány, ami annak Olvass tovább...