Hagyományaihoz híven a Gödöllői Civil Kerekasztal Egyesület idén újra megrendezte az Édesanyák köszöntését a Világbéke Gongnál.

Ebben az évben május 1-én, vasárnap 16.00 órára kaptunk meghívást.
Az ünnepségen köszöntőt mond Six Edit és Szabó Csaba, a GdCKE elnöke, valamint Pataki Pál, a Gödöllői Városi Nyugdíjas Egyesület elnöke, akik a Magyar Rákellenes Liga Gödöllő Alapszervezet tagjai is egyúttal. Műsorral kedveskedtek a Gödöllői Gubancolók Színjátszó csoport tagjai.
A Világbéke Gong megszólaltatása után elsétáltunk a 2018-ban ültetett Ginkgo Biloba ÉLETfánkhoz, hogy májusfává díszítsük fel.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Séta az egészségért, a mellrák ellen Borsodnádasdon

Október 13-án tartotta a Borsodnádasdi Alapszervezet az évente megrendezésre kerülő – mellrák elleni – figyelemfelhívó sétáját és rendezvényét. Volt bennünk egy kis izgalom az időjárás miatt, de esőmentes délutánt fogtunk ki. A szokásos útvonalon mentünk: Olvass tovább...

Alapszervezetek

Alapszervezeti vezetők találkozója

A Magyar Rákellenes Liga elnöke, dr. Bittner Nóra főorvos asszony június 14-re találkozóra hívott minden alapszervezeti vezetőt Budapestre. Elnök asszonynak a megválasztása óta ez az első találkozása az országban működő alapszervezetek elnökeivel, akiken kívül jelen volt dr. Olvass tovább...