A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A Nemzeti Rákellenes Napi (04.10.) mozgásunkat úgy terveztük, hogy összekötjük a Mátrafüredi Részönkormányzat által meghirdetett erdőtakarítással. Az időjárás azonban közbeszólt és az erdőtakarítást elnapolták egy későbbi időpontra.

Mi (7 bátor ember) fittyet hánytunk az időjárásra, és mert éppen nem esett az eső, elindultunk Mátrafüredre, hogy eleget tegyünk a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából vállalt feladatunknak, immár erdőtakarítás nélkül.

Az idő nem volt kegyes hozzánk, hol jobban, hol kevésbé esett az eső, de jót sétáltunk és jól éreztük magunkat, sőt még trambulinoztunk is az újonnan átadott játszótéren, valamint kipróbáltuk a felnőtt fitnesz eszközöket is.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rózsaszín séta Lengyeltótiban

Csodálatos,  napfényes őszi  időben rendeztük meg a Mellrák elleni sétánkat Lengyeltótiban. Rózsaszínű szalag  kitűzésével, transzparensekkel és rózsaszínű lufikkal hívtuk fel a figyelmet a betegség korai felismerésének fontosságára. Sétánkat közös beszélgetéssel, teadélutánnal  zártuk.

10EzerLépés Program

Debreceni beszámoló a 10Ezer Lépés Program rendezvényről

A Magyar Rákellenes Liga Debreceni Segítő Szolgálata 2017. november 23-án a prosztatarákkal kapcsolatos rendezvényt tartott a Sugárterápia szeminárium termében. Dr. Furka Andrea MRL elnök köszöntötte és bemutatta az előadókat. Dr. Árkosy Péter onkológiai klinikaigazgató nyitotta Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gödöllő Városáért pályázati felhívás

A Liga Gödöllői Alapszervezete pályázott a GÖDÖLLŐ VÁROSÉRT díj-ra, mely  azoknak a magyar vagy nem magyar személyeknek, közösségeknek és szervezeteknek adományozható, akik (amelyek) munkájukkal közmegbecsülést érdemeltek ki, példás, magas színvonalú tevékenységükkel hozzájárultak Gödöllő város fejlődéséhez, Olvass tovább...