A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója

A Nemzeti Rákellenes Napi (04.10.) mozgásunkat úgy terveztük, hogy összekötjük a Mátrafüredi Részönkormányzat által meghirdetett erdőtakarítással. Az időjárás azonban közbeszólt és az erdőtakarítást elnapolták egy későbbi időpontra.

Mi (7 bátor ember) fittyet hánytunk az időjárásra, és mert éppen nem esett az eső, elindultunk Mátrafüredre, hogy eleget tegyünk a Nemzeti Rákellenes Nap alkalmából vállalt feladatunknak, immár erdőtakarítás nélkül.

Az idő nem volt kegyes hozzánk, hol jobban, hol kevésbé esett az eső, de jót sétáltunk és jól éreztük magunkat, sőt még trambulinoztunk is az újonnan átadott játszótéren, valamint kipróbáltuk a felnőtt fitnesz eszközöket is.

Tóth Lászlóné
a MRL Gyöngyösi Alapszervezet elnöke

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Egészségnap a Balassagyarmati Büntetés Végrehajtási Intézet dolgozóinak

2019-12-02 A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Nógrád Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztályával egészségnapot szervezett 2019. november 26-án a Balassagyarmati Büntetés Végrehajtási Intézet dolgozóinak. A cél egy zömmel férfiakból álló munkahely elérése volt, hogy november Olvass tovább...

Alapszervezetek

Rózsaszentmártoni Alapszervezet – Rózsaszín séta és előadás

A Magyar Rákellenes Liga Rózsaszentmártoni Alapszervezete idén is megtartotta hagyományos “Októberi Rózsaszín séta” rendezvényét, melyet megelőzött dr. Gulyás Zoltán főorvos úr előadása.

Alapszervezetek

Salgótarjáni szeptemberi programok

2019.09.07. Autóbuszos kirándulás: Zólyom várkastély, Víglas- Végles – Grand Hotel- felújított várkastély, Divín- Divény   a vár és a kastély Indulás : 7,30 Meki melletti buszmegálló        2019.09.15. Limfoma Világnap Figyelemfelkeltő kerékpározás Budapesten 2019.09.17. Olvass tovább...