Kedves Adományozónk!

Mire költjük az szja felajánlásokat?
Íme a legfontosabb feladataink, rendezvényeink és eredményeink.
Idén is ajánld fel adód 1% százalékát!

Kérjük, adód 1%-ával segítsd a Magyar Rákellenes Liga munkáját 2022-ben is! Köszönjük!

Adószámunk: 19653417-2-43 

A rendelkezést legkésőbb 2022. május 20-áig az szja bevallás részeként vagy attól függetlenül is megteheted:

Elektronikus úton: amennyiben rendelkezel elektronikus tárhellyel, nyilatkozatodat a legegyszerűbb módon így nyújthatod be:

  • az e-SZJA webes felületen az online kitöltő segítségével vagy
  • az ÁNYK keretprogram segítségével a bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve vagy attól elkülönítve a 21EGYSZA nyomtatvány kitöltésével.

Papíron postai úton vagy lezárt borítékban a NAV ügyfélszolgálatain személyesen illetve meghatalmazott útján nyújthatod be:

  • a személyi jövedelemadó-bevallással együtt, annak EGYSZA lapját kitöltve,
  • az e-SZJA felületen megtalálható kitöltő program segítségével elkészített, majd kinyomtatott nyilatkozati lapon 
  • 21EGYSZA jelű nyomtatványon vagy annak adattartalmával egyező nyilatkozati lapon, továbbá
  • amennyiben a munkáltató vállalja a nyilatkozatok összegyűjtését, 2021. május 10-ig lezárt borítékban leadva a munkáltatónak (A borítékon a leragasztás helyén szerepelnie kell a felajánló aláírásának).

Letölthető, a Magyar Rákellenes Liga javára rendelkező nyilatkozat

Letölthető és kézzel kitölthető 21EGYSZA nyomtatvány

Abban az esetben, ha a nyilatkozatokat eseti meghatalmazott útján kívánod benyújtani, a meghatalmazottnak a nyilatkozathoz csatolnia kell a magánszemély által adott, a nyilatkozat benyújtására jogosító meghatalmazását.

Fontos, hogy az azonos kedvezményezett körbe tartozó szervezetek közül csak egy javára lehet érvényesen rendelkezni. Figyelni kell arra, hogy nem érvényes a rendelkezés akkor sem, ha a nyilatkozat nem tartalmazza a kedvezményezett adószámát, az adatok tévesek, olvashatatlanok, vagy az adózó az adóját a rá vonatkozó törvényes határidőig nem fizeti meg.

Adószámunk: 19653417-2-43

Köszönjük támogatásodat!

https://www.youtube.com/embed/yG4agy0j1PI” data-wplink-url-error=”true”>[youtube https://www.youtube.com/watch?v=yG4agy0j1PI&w=751&h=422]

Kategóriák: 1%

Kapcsolódó bejegyzések

1%

MENNYI IS AZ 1%?

Magyarországon a daganatos megbetegedések számítanak a második számú haláloknak, jelenleg minden 4. magyar ember rákban hal meg. Évente összesen 80.000 új eset adódik, így nagyon sok családot érintenek közvetlenül a daganatos betegségek. A daganatok kialakulásának Olvass tovább...

1%

Kérjük, adója 1%-ával támogassa munkánkat. Köszönjük!

Adószámunk: 19653417-2-43 https://www.youtube.com/watch?v=YAA-p4Cw0Og&feature=youtu.be Fényképek a fotózásról: MENNYI IS AZ 1%? http://rakliga.hu/2017-tol-valtozott-az-adobevallas-es-igy-az-1-felajanlasanak-menete-is/