A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei öt éve Mikulás napján saját készítésű szeretetcsomagokkal kedveskednek a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak, megköszönve nekik a betegek gyógyításáért kifejtett áldozatos munkájukat.

A pandémia miatt most szűk körben, csak három önkéntes vett részt a kis ünnepi eseményen. Az összegyűlt dolgozókat személyesen köszöntötték és adták át a kis meglepetés csomagokat. A betegeknek készített csomagokat a szakszemélyzet juttatta el és kérésünkre ők tolmácsolták együttérzésünket és jó kívánságainkat.

Összesen hetven csomag készült. Ezekkel a kis csomagokkal és üzenetekkel megpróbálják becsempészni az otthon melegét a kórházi légkörbe.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Első online továbbképzés alapszervezeti vezetőknek, tagoknak, önkénteseknek

2020-09-22 Szeptember 18-20-ig tartott az első online továbbképzésünk, melynek szervezője a Magyar Rákellenes Liga Hatvani Segítő Szolgálata volt. Az egyes alkalmakon 20-30 fő vett részt. Az értékelő kérdőívek szerint a hallgatóság összességében elégedett volt a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ne váljon áldozattá! – előadás Szekszárdon

Tisztelettel meghívjuk a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezete szervezésében a „NE VÁLJON ÁLDOZATTÁ” című előadás meghallgatására Előadó: Bíró Pál rendőr alezredes Helyszín: Babits Mihály Kulturális Központ Csatár terem ((7100 Szekszárd, Szent István tér 10.) Időpont: 2018. április.16.(hétfő) Olvass tovább...