A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei öt éve Mikulás napján saját készítésű szeretetcsomagokkal kedveskednek a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak, megköszönve nekik a betegek gyógyításáért kifejtett áldozatos munkájukat.

A pandémia miatt most szűk körben, csak három önkéntes vett részt a kis ünnepi eseményen. Az összegyűlt dolgozókat személyesen köszöntötték és adták át a kis meglepetés csomagokat. A betegeknek készített csomagokat a szakszemélyzet juttatta el és kérésünkre ők tolmácsolták együttérzésünket és jó kívánságainkat.

Összesen hetven csomag készült. Ezekkel a kis csomagokkal és üzenetekkel megpróbálják becsempészni az otthon melegét a kórházi légkörbe.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Nemzeti Rákellenes Nap Pusztaszabolcson

A MRL Pusztaszabolcsi Alapszervezet Nemzeti Rákellenes Napot szervez 2019. április 13-án és április 27-én. 2019.április 13. szombat 10:00 Sorversenyek a játszótéren gyermekeknek 14:00 Kézműves játszóház a Művelődési Házban 16:00 Táncház aprónépnek és felnőtteknek a Művelődési Olvass tovább...

Alapszervezetek

TAVASZVÁRÁS KŐBÁNYÁN

A Havasi Gyopár Szociális, Egészségügyi, Kulturális, Segítő Közhasznú Alapítvány meghívására a Magyar Rákellenes Liga Kőbányai Alapszervezet és a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet vett részt a z Alapítvány 20 éves jubileumi Ünnepségén melyet”Tavaszvárás Kőbányán”címmel rendeztek Olvass tovább...

Események

Mindig van új és újabb!

Fejlesztések az emlődaganatok terápiájában