A MRL Salgótarjáni Alapszervezet önkéntesei öt éve Mikulás napján saját készítésű szeretetcsomagokkal kedveskednek a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológia-Hospice és Sztroke Osztály fekvő és járó betegeinek és az osztályok  munkatársainak, megköszönve nekik a betegek gyógyításáért kifejtett áldozatos munkájukat.

A pandémia miatt most szűk körben, csak három önkéntes vett részt a kis ünnepi eseményen. Az összegyűlt dolgozókat személyesen köszöntötték és adták át a kis meglepetés csomagokat. A betegeknek készített csomagokat a szakszemélyzet juttatta el és kérésünkre ők tolmácsolták együttérzésünket és jó kívánságainkat.

Összesen hetven csomag készült. Ezekkel a kis csomagokkal és üzenetekkel megpróbálják becsempészni az otthon melegét a kórházi légkörbe.

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Melanoma szűrés Debrecenben

A Debreceni Alapszervezet a Kerekestelepi Termálfürdővel közösen ingyenes melanoma szűrést és szakmai tanácsadást szervez, melyre minden érdeklődőt szeretettel várunk. Időpont: Helyszín: Kerekestelepi Termálfürdő és Kemping (Debrecen, Szávai Gyula u. 22.) Időpont: 2017. augusztus 12. (szombat), Olvass tovább...

Alapszervezetek

MEGHÍVÓ Hatvanba mellrák elleni előadásra és sétára

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezete a mellrák elleni küzdelem jegyében immár 10. alkalommal FIGYELEMFELHÍVÓ SÉTÁT és SZIMPÓZIUMOT szervez, melyre ezúttal tisztelettel meghívjuk Önt!  Az esemény időpontja: 2018. október 12. péntek 14 óra  Helyszín: Grassalkovich Művelődési Ház, Hatvan, Olvass tovább...