Szekszárdon a Szekszárdi Civil Kerekasztal és a Mentálhigiénés Műhely 2021. szeptember 25-én hagyományosan megszervezte az Önkéntesek Napja és Hála-Gála rendezvényt.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet örömmel fogadta a rendezők felkérését a részvételre, öt fő tagtársunkkal jelen voltunk.

A részünkre biztosított bemutató asztalon elhelyeztük a Magyar Rákellenes Liga figyelemfelkető tájékoztató anyagait. Csatlakozott hozzánk Kiss Barbara civil önkéntes, aki emlő rosszindulatú betegségből gyógyult.

Nagyon sok érdeklődő volt az asztalunknál, természetesen a feltett kérdésekre őszintén válaszoltunk. Tudományos érdeklődő kérdések nem hangzottak el, viszont a tagsági viszonyt érintő kérdések,  legfőképpen a tagsági viszony létesítésével kapcsolatosak szép számmal voltak.

A rendezvény zárásakor a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet is „Köszönő Oklevél” jelképes jutalomban részesült.

Nagyon hasznos volt a rendezvény: a Magyar Rákellenes Liga népszerűséget sikerült szinten tartani, és az ismeretségi kört tovább bővíteni!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Karácsony a zene szárnyán

A hagyományokhoz híven karácsonyi ünnepséget rendezett a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezete a Segítő Szolgálata tegnap, december 12-én délután. A helyszín most a Debreceni Egyetem Zeneművészeti kar Magánének Tanszék Liszt terme volt. A tagjainkon kívül Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra Gyöngyössolymosról Lajosháza felé

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Kissé borongós, de enyhe időben indultunk el szeptember 14-én reggel Gyöngyössolymosról Lajosháza felé, bíztunk benne, hogy kisüt majd a nap. Úgy terveztük meg utunkat, hogy Lajosházáig gyalog megyünk, visszafelé pedig kisvonatozunk Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nagyatád – rózsaszín felvonulás

2015. október 9-én sétáltunk Nagyatádon a mellrák ellen.