A jelenlegi pandémiás körülmények még inkább arra hívják fel a figyelmet, hogy most valóban ITT AZ IDEJE az egymásra figyelésnek, segítségnyújtásnak, összefogásnak.
Mert életbevágó!
A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete kezdeményezésére felkértük a Málnárium Klubot, hogy ONLINE EDZÉSEKET tartson itt, a facebook nagy nyilvánosságot elérő keretein belül.
Ezzel a kezdeményezéssel szeretnénk országszerte minél többeket rávenni arra, hogy otthoni biztonságos körülmények között rendszeresen eddzenek szakszerű szakmai segítséggel úgy, hogy egy-egy edzésükkel saját egészségvédelmük, immunerősítésük mellett egy valóban jó cél érdekében másokon is segítsenek.
EGY EDZÉSSEL KÉT CÉL IS ELÉRHETŐ!
  • Az ONLINE JÓTÉKONYSÁGI EDZÉSEKKEL összegyűjtött adományok a Magyar Rákellenes Liga országos munkáját segítik, hiszen ezzel a nemes összefogással közösen
    „Olyan jövőért dolgozunk, amelyben az egészségesek megőrzik egészségüket, a rákbetegeket a legmagasabb szakmai színvonalon kezelik, méltósággal és jó életminőségben élhetnek.”
    Kiemelten fontos feladatnak tartjuk a Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete által végzett, a rák megelőzésére irányuló ifjúsági felvilágosító munkát, amellyel már nagyon korán megismerkedhetnek a fiatalok a rákbetegség jeleinek felismerésével, megelőzésével, az egészséges életmód és a rendszeres szűrővizsgálatok fontosságával.
  • Reméljük, hogy az edzések lendületes, változatos, mindenki által könnyen elvégezhető gyakorlatai kedvet csinálnak ahhoz, hogy a RENDSZERES MOZGÁS SZOKÁSODDÁ VÁLJON!
    Bízunk benne, hogy minél többen lesznek olyanok, akik örömmel állnak egy jó ügy mellé, azáltal, hogy önmagukkal is törődnek, erősítik immunrendszerüket, javítják hangulatukat.
Mi őszintén hiszünk abban, hogy segítő szándékkal és megosztásokkal ennek a támogatási felhívásnak együtt messzire tudjuk vinni a hangját!
Tarts velünk és hívd meg barátaidat, ismerőseidet az eseményekre!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

FEBRUÁR 11 – SÉTA A BETEGEK VILÁGNAPJÁN

Az Egri Alapszervezet beszámolója A Betegek Világnapján sétáltunk a betegekért, ápolóikért. Csodálatos havas időben, jó levegőn, ma is tettünk egy nagy lépést egészségünk megőrzése érdekében.

Alapszervezetek

Mozgással a rák ellen! Rendezvény Pusztaszabolcson

Sok szeretettel várunk Minden Érdeklődőt salátabárra és beszélgetésre arról, ami bizonyított: a mozgás betegségmegelőző minden tekintetben. Adózzunk együtt ennek a lehetőségnek! Időpont: 2018. április 28. Helyszín: Pusztaszabolcs, K2 Gym&Fitness A programokról bővebben K2 GYM facebook Olvass tovább...

Mozgás

Indul az Örökmozgók Hete!

2022-ben harmadik alkalommal szervezzük meg az Örökmozgók Hetét és ezen belül az Örökmozgók Kerékpáros Országjárást. Idén harmadszor kel útra kerékpáron Rozványi Balázs, a Magyar Rákellenes Liga elnöke, hogy meglátogassa a Liga útba eső alapszervezeteit, részt Olvass tovább...