A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete harmadik alkalommal szervezett figyelemfelkeltő gyaloglást a NŐK EGÉSZSÉGÉÉRT Eresztvényben, a Tarjáni Szabadidősport Egyesület Világgyalogló Nap eseményéhez kapcsolódva.

A hat kilométeres vezetett túra indítása előtt önkénteseink a kilencvenhat fő regisztráltaknak többfunkciós pink sálat, kitűzőt osztottak és húsz pink póló sorsolásra került. Az Alapszervezet vezetője beszélt az esemény küldetéséről, a rendszeres mozgás fontosságáról és tolmácsolta az idei év üzenetét:

„Tegyünk meg mindent, ami rajtunk múlik: egészségtudatos és felelősségteljes életmóddal, figyeljünk testünk jelzéseire, járjunk szűrővizsgálatra, csak hiteles forrásból tájékozódjunk. Időben lépjünk, hogy tovább éljünk!”

A túrát, amelyen sok fiatal is részt vett, napsütéses időben, gyönyörű környezetben tettük meg azzal a jó érzéssel, hogy aktív mozgással, jó kedvvel tettünk az egészségünkért és tettünk egy jó ügyért.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Rákellenes Világséta Gyöngyösön

A Gyöngyösi Alapszervezet is csatlakozott a Világsétához január 14-én. Nagyon sokan vettünk rajta részt (67-en, az alapszervezet létszáma 86). Több helyszínen sétáltunk: Gyöngyös belváros, Gyöngyös 80-as városrész, Nagyréde, Gyöngyöshalász, Sástó, Mezőkövesd. A városi televízió riportot Olvass tovább...

Alapszervezetek

FEBRUÁR 11 – SÉTA A BETEGEK VILÁGNAPJÁN

Az Egri Alapszervezet beszámolója A Betegek Világnapján sétáltunk a betegekért, ápolóikért. Csodálatos havas időben, jó levegőn, ma is tettünk egy nagy lépést egészségünk megőrzése érdekében.

(A)mit tehetünk, (a)mit tehetek a rák ellen

Testközelben a rák – interaktív kiállítás Siófokon

A Magyar Rákellenes Liga Siófoki Alapszervezete szervezésében 2016. szeptember 05-én, a Kálmán Imre Kulturális Központ előcsarnokában megnyitottuk a „Testközelben a rák!” című interaktív kiállítást, melyet a Roche Magyarország Kft. ajánlott fel a Ligának. A bemutató Olvass tovább...