Igen ez már lehetséges!

Ha a MagNet Banknál vezetsz számlát (vagy fogsz vezetni), és bankkártyát is használsz hozzá, akkor nyert ügyed van, és mi is nyerhetünk Veled! A MagNet Bank ugyanis a Segítő Bankkártya programja keretében minden vásárlásod után támogatást nyújt a részünkre! Úgy hogy neked ez egy plusz forintodba sem kerül!

Csak annyit kell tenned, hogy netbankodban kiválasztod a közösségi funkciók alatt a Segítő Bankkártya programot, és beállítod a Magyar Rákellenes Liga egyesületet támogatott szervezetként. Ilyen egyszerű, nekünk pedig hatalmas segítség!

Mindenkinek köszönet, aki a Magyar Rákellenes Liga javára rendelkezik! Köszönjük, ha értünk (is) vásárolsz!

Kategóriák: Támogatás

Kapcsolódó bejegyzések

Mozgás

Jótékonysági online edzés a rák ellen

A jelenlegi pandémiás körülmények még inkább arra hívják fel a figyelmet, hogy most valóban ITT AZ IDEJE az egymásra figyelésnek, segítségnyújtásnak, összefogásnak. Mert életbevágó! A Magyar Rákellenes Liga Gödöllői Alapszervezete kezdeményezésére felkértük a Málnárium Klubot, Olvass tovább...

Támogatás

A BRIMO sátorral támogatja a Magyar Rákellenes Ligát

Köszönjük a BRIMO-nak, hogy támogatott minket. Egy logónkkal ellátott rendezvénysátort adományozott nekünk. A sátrat nagyon jól tudjuk majd használni szabadtéri rendezvényeinken beszélgetésre, anyagaink kiállítására, a Liga munkájának megismertetésére.

Alapszervezetek

Adomány a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai-Hospice Osztály betegeinek

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete a Szent Lázár Megyei Kórház Onkológiai Osztályán 2011. áprilisa óta működtet információs/segítő szolgálatot képzett önkénteseivel. Étkezési-életmódbeli tanácsokkal látják el a hozzájuk fordulókat, ingyenes kiadványokat juttatnak nekik a betegségükkel kapcsolatban, Olvass tovább...