2020-09-18

A Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat beszámolója

Nyárbúcsúztatóra került sor szeptember 11-én a Panoráma étteremben, ahova 23 ligatag jött el.

Már nagyon várták tagjaink, hiszen március 12-e óta (Hívás klub és közgyűlés) a karantén miatt – a Karitatív Testület által szervezett önkéntes munkát, hétfői gyaloglásokat kivéve – ez volt a Kürtős kalács parti után az első találkozás.

Ebéd előtt és után baráti beszélgetésre került sor. Előkerültek a karantén alatt készített gyöngy nyakláncok. A találkozó jó hangulatban ért véget. Igény merült fel, hogy következő hónapba is ismételjük meg, ha a vírushelyzet engedi.

Köszönet a szervezésért Borosné Eszternek.

Kozempel Zsuzsanna
MRL Debreceni Alapszervezet
vezetőségi tag

 

 

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Újévi OGYIK túra

A Hatvani Alapszervezet beszámolója  Időpont: 2022.január 19. Az újév első napjaiban Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezetének OGYIK Napraforgó csapata is elindította sétáit. Bemelegítésképp most egy rövid túrát szerveztünk, de a későbbiekben szeretnénk hosszabb utakat szervezni. Olvass tovább...

Alapszervezetek

Kreatív klubfoglalkozás Hatvanban

Segítő Szolgálatunk Kreatív klubfoglalkozásán,március 23-án tavaszi színekbe öltöztetett virágcserepet készítettünk dekupázs technikával. Szép tavaszi időben még a hangulatunk is ragyogó volt. Ügyes kezek csodásan szép virágcserepet készítettek. Vidáman telt kétórás foglalkozást követően tettünk még egy Olvass tovább...

Események

Kékgolyó koncertsorozat az Országos Onkológiai Intézetben – XIV.

2015. november 12-én 16 órakor várjuk a betegeket, orvosokat, ápolókat és az intézet valamennyi dolgozóját egy kis koncertre. Fellépő vendég Szabó Marcell zongoraművész.