Advent negyedik vasárnapján Salgótarján Fő terén a MRL helyi önkéntesei is aktív részvevői voltak a város „Lelkünk melege” elnevezésű   karácsonyváró programjának.

A délután folyamán a város több civil szervezete karácsonyi finomságokkal kínálta és ajándékozta meg a rendezvény részvevőit. A Liga önkéntesei illatos mézes-narancsos teával, aprósüteménnyel készültek advent utolsó vasárnapján meghittebbé tenni a közös gyertyagyújtás szertartását.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozgással a hosszabb, könnyebb életért – a Hegyvidék Alapszervezet klubfoglalkozása

A Hegyvidék Alapszervezet szeretettel hívja klubnapjára az érdeklődőket. Téma: Mozgással a hosszabb és könnyebb életért Előadó: Seregély Beáta gyógytornász,  manuálterapeuta Időpont: 2018. április 19. 10 óra Helyszín: Országos Onkológiai Intézet Tükörterem Jelentkezés: Varga Betti, +36 Olvass tovább...

Egyéb

A hastánc, mint daganatos betegek rehabilitációjának lehetséges módja

Hazánkban a szív- és érrendszeri megbetegedések mellett a daganatos elváltozások szedik a legtöbb áldozatot. Napjainkban még mindig tartja magát az a téves elképzelés, hogy a daganatos diagnózis egyet jelent a gyógyíthatatlan betegséggel és a viszonylag Olvass tovább...

Alapszervezetek

Nőnapi ünnepség Miskolcon

Képes beszámoló a Szabó Lőrinc Idegennyelvi Könyvtárban tartott nőnapi ünnepségről a Miskolci Alapszervezet szervezésében.