A MRL Miskolci Alapszervezet és Segítő Szolgálat 14 fő csapata is ott volt a megyei kórház által megrendezett az „Út az egészséghez” futónapon, a Csanyikban.

14 fős csapatunk is teljesítette a 3 kilométeres távot. (Igaz, mi nem futottunk csak gyalogoltunk, egészségi állapotunknak megfelelően). Köszönjük az EFI iroda munkatársainak és vezetőjüknek dr. Rimaszekiné Mazurka Dórának a jó szervezést!

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Adventi hangverseny Debrecenben

Immár 21. alkalommal gyülekeztek 2022. december 8-án a résztvevők a Magyar Rákellenes Liga Debreceni Alapszervezet és Segítő Szolgálat által szervezett adventi jótékonysági hangversenyre, melyen a Debreceni Egyetem Zeneművészeti Kar magánének tanszék volt hallgatói léptek fel Olvass tovább...

Alapszervezetek

Egészség percek a Salgótarjáni Városi TV-ben

Téma: bőrünk napvédelme Kreicsi Mária beszélget Feketéné dr. Zeke Ildikó főosztályvezetővel és dr. Deme Dániel onkológussal.

Alapszervezetek

Kalandozás Somogyban

A Siófoki Alapszervezet tagjai 2021.08.26-án kiránduláson vettek részt, amely lelkileg, szellemileg és fizikailag igen tartalmas volt. Először a külső-somogyi dombok által körülölelt kis település LULLA nevezetességeivel ismerkedhettünk, Keller Pálné Zsuzsika és Nagy Ernő György vendégszeretete Olvass tovább...