Egy magyar kutatóorvos csapat több éve dolgozik a tüdőrák kezelésének hatékonyabbá tételén. Céljuk, hogy a lehetséges kezelési módok közül nagy biztonsággal és minél gyorsabban megtalálják azt, amelyik az adott beteg számára a leginkább hatékony lehet.

Az innovatív eljárás bevezetésén dolgozó orvosok fontosnak tartják megismerni a tüdőrákos betegek és hozzátartozóik problémáit, a betegség kezelése során felmerülő nehézségeket. Szeretnék megérteni, hogyan történik a betegség felismerése, az információgyűjtés, miben tudnak segíteni az orvosok.

Az interjúkat szociológus kutatók készítik el, hogy a lehető legtöbb nehézségre fény derüljön, és a kutatóorvosok is értsék, milyen a beteg cipőjében járni.

Ha Ön vagy hozzátartozója tüdőrákkal küzd, és szeretne részt venni a kutatásban vagy további információkat kapni, az alábbi elérhetőségeken tud kapcsolatba lépni velünk:

zita@meetagency.hu

06 70 945 5071

www.meetagency.hu

Kategóriák: Kutatás

Kapcsolódó bejegyzések

Kutatás

Valódi változást az európai prosztata rákos férfiak részére!

Felmérés a prosztatarák betegek életminőségéről November 18-án 12 óráig várják a kitöltéseket! Európai szintű felmérés készül a prosztata rákos férfiak életminőségéről. A felmérést az Europa Uomo, az európai prosztatarák betegek ernyőszervezete indította, melynek a Magyar Olvass tovább...