A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elnöke személyes meghívást kapott 2019.február 26-án a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság 2018. évet értékelő és 2019. évi feladatszabó értekezletére, a két szervezet közötti „Együttműködési Megállapodás”alapján, mely a Szekszárd Vármegyeháza Dísztermében került megtartásra.

Az ünnepélyes rendezvényen részt vett Dr. Horváth Kálmán kormánymegbízott.

A Belügyminisztérium Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgató helyettesének Erdélyi Krisztián tü. dandártábornok katonai tiszteletadással történő fogadása után, a köszöntéseket követően Dr. Balázs Gábor tű ezredes szóbeli beszámolója következett.

Ezredes úr részletesen ismertette a 2018. év eseményeit.  Szólt terveik végrehajtásáról, gazdasági helyzetről, elhelyezés körülményeiről és még nagyon sok fontos az állományt érintő dolgokról.

Kiemelt fontosságú az önkéntesekkel és a civil szervezetekkel való igen jó munkakapcsolat folytatása, hiszen nagyon sok feladat megoldása az önkéntesek és a civil szervezetek közreműködése nélkül nehéz lenne.

 

Erdélyi Krisztián dandártábornok többek között a megelőzés fontosságáról is valamint az önkéntesek és a civil szervezetek, mint stratégiai partnerek szerepéről beszélt.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gödöllői programajánló- február-március

ÖRÖKMOZGÓ lehetőség A Gödöllő Városi és Térségi Uszoda 50 %-os kedvezményes úszójeggyel várja tagjainkat! SPORTOS információk,séták,túrák, kerékpáros., úszó eseményeink ÖRÖKMOZGÓ fb csoportoldalunkon: https://www.facebook.com/groups/376441699936699 Sétakör – minden hétfőn /változó helyszín https://www.facebook.com/events/6023658951028924/6023658964362256/  AdniJóga online  minden kedden 19.10 Olvass tovább...

Alapszervezetek

XVI. Családbarát Donornap Egerben

Június 20-án a TV Eger és a Magyar Vöröskereszt Heve Megyei Szervezete XVI. alkalommal rendezte meg Egerben, a Családbarát Donornapot. Koncerttel, gyermek foglalkozásokkal, véradással, PSA szűréssel, vércukor méréssel, szív állapot méréssel várták a szervezők a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ünnepek előtti túra

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója  Túrázós, örökmozgó csapatunk úgy gondolta, hogy az ünnepi készülődés előtt – kihasználva a jó időt – kiruccanunk a Mátrába egy kis jó levegőt szívni, feltöltődni. 2021. december 15-én Mátraházára vettük az Olvass tovább...