Táplálkozz okosan! „avagy az egészséges táplálkozás napjainkban”

Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet a naptári ütemtervének megfelelően előadást szervezett a táplálkozásról. Az előadás megtartására Fehér Balázs dietetikust, a Tolna Megyei Balassa János Kórház Egészségfejlesztési Iroda munkatársát kértük fel.

Az előadó részletesen szólt a táplálkozás és az egészség összefüggéseiről és arról, hogy bizonyos betegségek kialakulása a helytelen táplálkozásra vezethető vissza.

Az étkezési (helytelen) szokásainkról is beszélt az előadó, a házi termékek fogyasztása előnyeiről részletesen fejtettek ki véleményét.

Előadása zárásaként a vegetáriánus és a Vegán életmódról tartott ismertetést az előadó.

Minden feltett kérdésre részletes választ kapott a kérdést feltevő.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Vác a Dunakanyar kapuja

Az Egri Alapszervezet kirándulása 2024. augusztus 14-én Vácra Vác a Dunakanyar kapuja. Budapesttől 30 km-re fekszik. Katolikus Püspöki székhely, a Váci egyházmegye központja. Egy csodás napot töltöttünk tagjainkkal (25 fő) ebben a szép városban, jó Olvass tovább...

Alapszervezetek

Túra Gyöngyössolymos környékén

A Gyöngyösi Alapszervezet beszámolója Ezen a december 7-i szerdán igen kevesen (öten) indultunk el Gyöngyössolymosra, hogy teljesítsük kitűzött célunkat. Sokan megijedtek az előző napok esőzésétől. A kicsit hűvös és ködös reggel után csodálatos, verőfényes napsütésben Olvass tovább...