A Magyar Rákellenes Liga Egri Alapszervezet december 11-én, az év utolsó klubnapján, bensőséges ünnepi ADVENTI rendezvényre hívta tagjait.

A  Tinódi Sebestyén Tagiskola negyedik osztályos tanulóinak zenés, táncos műsora, valamint a csengettyűsök csodálatos harangjátéka, éneke lenyűgözte a jelenlévőket.

A gyerekek előadását követően Ailer Gellért atya osztotta meg adventi gondolatait a résztvevőkkel.

A műsor befejezéseként Dr. Kovács Kázmér onkológus főorvos és kis zenekara karácsonyi zenés műsorát élvezhették a rendezvény résztvevői.

Mint minden évben, ezen a rendezvényen is megemlékeztünk az Önkéntesek Világnapjáról és köszöntöttük oklevéllel és virággal azon tagokat, akik egész évben segítették az alapszervezet munkáját.

Ennek a délutánnak a résztvevőit az Egri Alapszervezet vezetősége nemcsak csodálatos műsorral, terített asztallal, hanem csekély ajándékkal is meglepte.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Szűrővizsgálatok a „Kazári Falunapon”

Kazár polgármestere felkérésére a Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezete  a falu lakosai részére 2018. április 28-án szervezett egészségnap lebonyolításában vett részt. A száznegyven regisztráltnak lehetősége volt tanácsadással, diabetes kockázati felméréssel, vércukor, koleszterin, vérnyomás, BMI, testzsír Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szűrések az Egri Roma Szakkolégium szervezésében

Az Egri Alapszervezet beszámolója Június 11-én az Egri Roma Szakkollégium szervezésében, Egerben, főleg romák lakta telepen vett részt Alapszervezetünk a Cukorbetegek Egri Egyesületével együtt Egészség és Családi Napon. PSA szűrés, vércukorszint, vérnyomásmérés, tanácsadás , gyerekeknek Olvass tovább...

Alapszervezetek

Anyajegyszűrés Nyim településen

A Siófoki Alapszervezet tagjai a Siófoktól 11 km lévő Nyim  külső somogyi dombok között fekvő gyönyörű zsáktelepülésen szervezett, anyajegyszűrés kivitelezésében segítettek 2021. 07.31-én. A 300 fős lakosú településen falunap keretében történt a szűrés, illetve az Olvass tovább...