A Szekszárdi Gemenc Motoros Egyesület Sárosdi Pincészetében rendezte meg 2018.10.27-én ünnepélyes taggyűlését, melyre meghívót kapott a Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet elnöke.

Dusa Márk elnök ünnepélyes köszöntő szavai után az egyesület elnökhelyettese beszámolt 2018.év elejei megalakulásukról és az eltelt időszak eseményeiről.

A Magyar Rákellenes Liga Szekszárdi Alapszervezet felkérésére részt vettek egy országos rendezvényen „Motorral az Emlőrák Ellen” címmel, melyet a Magyar Rákellenes Liga központi vezetősége hirdetett meg.

A Szekszárdi Alapszervezet elnöke örömmel vette a meghívást erre az ünnepi rendezvényre, hiszen egy nagyon jó kapcsolat vette kezdetét, ami a továbbiakban erősödni fog.

A szekszárdi hagyományoknak megfelelően vacsora következett, és már kötetlen hangulatban folytatódott a baráti beszélgetés.

Szikla József
MRL Szekszrádi Alapszervezet elnöke

 

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Gyalogolj, sétálj velünk Debrecenben

2020-06-16 Tovább folytatódott a Gyalogolj, sétálj velünk program. Május 25-én második alkalommal kevesebben gyűltünk össze, mint 18-án, lehet, hogy az eső előrejelzés riasztotta el a többieket. A szokott úton haladva útközben beszélgettünk, kicseréltük tapasztalatainkat a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Ünnepi könyvhét Miskolcon

“Az ünnepi könyvhét szorosan kötődik Miskolchoz, hiszen az ötlete itt fogalmazódott meg: 1927-ben Supka Géza író a városban vetette fel elképzelését, miszerint a magyar könyvnek kell, hogy legyen egy saját ünnepe. Történelmi helyszínként, az ország többi Olvass tovább...

Alapszervezetek

Gyöngyösiek töltődtek Bakonyszücsön

A Gyöngyösi Alapszervezete tagjai 2021. május 11-től 18-ig Bakonyszücsben töltöttek egy hetet. Szakemberek tartottak előadást az egészséggel kapcsolatba: pszichológus, zeneterapeuta. Kézműves foglalkozáson vettünk részt és fitnesz parkban mozogtunk. Vasárnap elmentünk a Római Katolikus templomba szentmisére. Olvass tovább...