Emlő – Here önvizsgálati film vetítése, beszélgetés a tanulókkal

Időpont: 2018. október 3.
Helyszín: Damjanich János Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium

A Magyar Rákellenes Liga Hatvani Alapszervezet 2018. október 3-án a Damjanich János Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium egészségügyes diákjainak tartott filmvetítéssel egybekötött előadást az önvizsgálat fontosságáról.

Október a mellrák elleni küzdelem hónapja!

Az emlőrák a nők egyik leggyakrabban előforduló betegsége, de ha időben felismerik, nagyobb az esély a gyógyulásra. Ezért fontos, hogy minden hónapban tapintsd át a melled, végezz önvizsgálatot és járj rendszeresen szűrésre.

Az önvizsgálat helyes technikáját egy filmvetítés és rövid előadás keretében megtanítottuk a 9. 10. és 11. osztályos egészségügyes csoportok diákjainak.

Lazányi Jánosné
elnök

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Hatvani programajánló – 2019. január

A Segítő Szolgálat programja (Cím: Hatvan, Balassi Bálint u.16. Nővérszálló 1. em.) Kreatív klubfoglalkozás 1.: Időpont: 2019.  Január 16. szerda 14 óra Vezeti: Poórné Mike Éva kézműves                 Helyszín: Segítő Szolgálat Olvass tovább...

Alapszervezetek

Majális a Dolinkában

A Magyar Rákellenes Liga önkénteseinek és tagjainak aktív részvételével szerveződött a városi majális Salgótarjánban. A gyönyörű természeti fekvésű Dolinkában tornaklubunk vezetője, Bablena Márti 9 órától Meridián 3-1-2 tornát szervezett. Ezzel párhuzamosan délig állapotfelmérésen, dietetikai tanácsadáson Olvass tovább...