Globeathon “Összefogással a nőgyógyászati daganatok ellen” szeptember havi programjának megfelelően a Vörösmarty Mihály Katolikus Általános Iskola 7. osztályos lányainak tartottunk előadást. Dr. Matyi Marianna, a B.A.Z megyei Kormányhivatal Járási Népegészségügyi Főosztály vezetőjének köszönjük a nagyszerű előadást. Témája: “Mi a HPV, mit okozhat, hogyan előzhető meg”. Dicséret illeti a fiatalokat. Nagyon odafigyeltek az előadáson, és nagyon aktívak voltak a kvíz kérdések megválaszolásában.

Kapcsolódó bejegyzések

Alapszervezetek

Mozogjunk együtt a természetben!

A Magyar Rákellenes Liga Salgótarjáni Alapszervezetének tagjai és önkéntesei közül számosan megjelentek 2022. szeptember 15-én, csütörtökön délelőtt az Eresztvényi Látogatóközpontban. Ez volt az őszi nyitó rendezvényük és a közelgő Európai Sporthéthez csatlakozva  „Mozgással együtt a Olvass tovább...

Alapszervezetek

Szentmise a daganatos betegek gyógyulásáért Egerben

Jöjjön el és imádkozzon velünk a daganatos betegekért! Időpont: 2017. február 1. szerda, 17 óra Helyszín: Szent Bernát templom, Eger, Széchenyi u. 15.

Alapszervezetek

Kék séta Pusztaszabolcson

A posztatadaganat szűrésre felhívás jegyében 2017. november 11-én kék sétát tartott a Pusztaszabolcsi Alapszervezet. A séta után Csordásné dr. Juhász Judit tartott előadást a szűrés fontosságáról.